Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Uygunsuz davranış
vah gariban ülkemin cahil insanı vah
o kadar boş bir insansın ki seni cevap vermeye değer kılmak için sana bir kaç kualifikasyon icat etmem gerekir. zamanın değerine binaen buna harcanacak vakti israf, seni de karakterin kadar yok sayıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kart bilgilerini giriyorum ama puan görünmüyor neden daha yeni aldım bu arada hiç kullanmadım ilk defa kullanacağım
bugün açtım ve göründü. ödeme adımında görünüyor hocam

hocam deri olduğundan dolayı bir sorun yaşıyor musun?
deri koltuk alınmaz arkadasim deriler belli bir süreden sonra patlıyor yırtılıyor çatlıyor kumaş al kumaşı maket bicagiyla kesmedigin sürece ömürlük

Hala kupon var mı

şimdi indirim nerede bu koltuk 5 bine düşmemişmiydi bide dün 5200 e xdrive satıldı indirim yok gibi paylaştığınız koltukta.
Sen alma indirim yok sana önermiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer arkadaşlara öneririm kullanıyorum memnunum.

Hawk fab v4 mü bu mu ikisini deneyen var mı acaba
Hawk fab v4 ile bunu karşılaştırmamak lazım ikisi apayrı ,hawkın arka bel tarafı az daha açık yapsalar kayıp düşeceksin geriye 😂 bel yastığı kayıp gidiyor arkasından ve oturma yeri ince kaliteli bir koltuk değil adı var.

Yazın aldım hayla kullanıyorm aşırı memnunum razer enkinin bi sistemi var buna benzer çok güzel geriye yatıyor ama lakin satıcı kutuyu yolluyor ve bazı parçalar zarar görüyor mesela benim kolçaklar yanlış geldi ama bu fiyata bulamam diye iade etmemiştim

bu konudan görüp sipariş verip teslim alan var mı aranızdan. Ben 7 kasımda sipariş verdim, trendyoldan10 kasımda kargoya verildi diye sms geldi kargo takibe girdim baktım dhl de 7 kasımda yola çıkmış gözüküyor ama kargo 2 desi :) neyse arıyorum ediyorum ne trendyol ne dhl yardımcı olmadı. Bugün dağıtıma çıkmış salatalık falan mı gönderdiler acaba gelince bakıp kargoyu geri gönderticem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682
Son üye
exudes1
Geri