Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ TEK TEK SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Duruma göre değişebiliyor o durum. Hepsiburada üzerinden hazır sistem olarak da satan gamegaraj var bildiğim. Daha çok bütçenle ve alacaklarınla alakalı. Toplamayı bilmiyorum yada uğraşamam kafasındaysan hazır sistem alabilirsin. Sen bütçeni ve durumunu belirt (sadece hepsiburada yada sadece...
  2. M

İŞLEMCİ https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs%20Bilgisayar&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey ANAKART...
  3. M

Sadece hepsiburada üzerinden mi olacak parçalar . O yüzden mi böyle topladınız
  4. M

Neden en kral pc topladıktan sonra oyun hevesimiz kaçıyor?

Zamanında Satürn diye bir teknoloji mağazası açılmıştı Türkiye de . Onun açılışında da indirimli bilgisayarlar falan vardi babamızı ikna etmiştik durumumuz kötü değildi ama öyle çok iyi falan da değildi. Kuzenim kardeşim ben gece sabaha doğru forum istanbul da kuyruğa girdik milletle beraber...
  5. M

Öneri Kasaya uyumlu fan önerisi

Benzer bir araştırma kendim için yapmıştım. Bu 2 alternatifi buldum lcd ekranlı fanlarla kıyas edilemez ama bakılabilir hem düz hem reverse fanları var https://wraithesports.com/products/apnx-fp1-r-kasa-fani?variant=48919208558785 600 lira adet...
  6. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

27 inç olanı aldım ben. Dün teslim edildi akşam kurdum birkaç ayar baktım youtube dan ama pek beceremedim. Tek yaptığım renk sıcaklığını doğal a çektim bir de parlaklığı biraz arttırdım en azından benim gözüme daha hoş göründü. Öncelikle görüntü kalitesi güzel film izlemiyorum bilgisayardan...
  7. M

Rtx 5070 sistem toplama

B760F ben de kullanıyorum güzel anakart hem görsel olarak hem de çıkışlar bakımından ama o hava soğutma görselliği bozabilir. Anakartı nerden alıyorsun bilmiyorum sıfırı var mı ama anakarttan kısıp güzel bir sıvı soğutma ile daha güzel gözükmez mi
  8. M

MSI MAG A850GL PCI-E5 whıte 850W 80 Plus Gold Psu

https://www.n11.com/urun/asus-850w-80-gold-prime-ap-850g-pcie-50-tam-moduler-power-supply-67663513?magaza=ramazanmutlu&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bunun kalitesi nasıl bilmiyorum ama işini görür herhalde gezerken denk geldim. Kabloları siyahmış galiba :(
  9. M

Xiaomi 15 Ultra Y.D alınır mı?

Benzer tercihi yd 14 ultrada ben yaptım. Telefon cidden çok güzel ama kamera kısmı çok kaba günlük kullanımda sıkıntı benzer ultra modelleri tekrar tercih edeceğimi düşünmüyorum. Ben alırken direnç ile kayıt oluyordu sadece. ben kayıtsız içi açılmamış aldım özellikle sonra yaptırırım diye. Gerçi...
  10. M

❌İndirim Bitti! Asus prime A620M-K 2904tl

Teşekkürler . Lazımdı değerlendirdim
  11. M

I7 14700KF VS R7 9700X Hangisi Alınmalı ? Oyun ve Yayın

Ben 14700kf kullanıcısıyım ve 2k da kullanıyorum çok güzel işlemci tartışmasız ama Anakartın zayıf 14700k lar çok enerji çekiyor yük altinda bios guncellemesi sonrası bile 250 watt rahat buluyor(öncesinde 330 lari görüyordum ). 14600k için desen belki gerek olmazdı ama 14700k için anakarti...
  12. M

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d 4060ti 16gb sistem toplama önerisi ve yorum

Ekran kartını 5000 ve 6000 serilerinde yükseltme niyetindeysen 5.0 destekli anakart modellerine bak b650 x670 x870 b850 farketmez tufdan örnek https://www.epey.com/anakart/asus-tuf-gaming-b850m-plus-wifi.html bide bu var biraz fark var ama herkes öneriyor...
  13. M

GENİŞLEME YUVALARI PCIe x16Var PCIe x16 Versiyonu4.0 PCIe x16 Sayısı2 adet PCIe x1Var PCIe x1 Versiyonu4.0 PCIe x1 Sayısı2 adet epeyde yok gibi gözüküyor ama ben mi yanlış baktım
  14. M

Hiçbir sorun olmaz. Güle güle kullan
  15. M

İndirimden topladım demişsin geç farkettim hayırlı olsun. İşlemci 9700x olabilir eğer almadıysan. Ekran kartı düşük kalmış ama anakartta pcı 5.0 varsa sorun olmaz 5000 serisinde yada 6000 de yenilersin
  16. M

RTX3080 kapalı kutu alacağım fiyatları aynı hangi model daha iyi?

Dostum bilgisayarcı dediğin sahibinden de ki AERO BİLGİSAYAR mı ? Eğer oraysa hiç bulaşma o sıfır diye sattığı kartlar sıfır değil kandırılmış olursun. Hepsi ikinci el kutulanmış kartlar tecrübeyle sabit :)
  17. M

Asus Tuf Rtx 5090 almayı düşünüyorum değer mi?

İncelemelerde dedikleri gibi artık karta para vermiyoruz yazılıma para veriyoruz resmen. Bende Astral a düştüm resmen hatta 60-65 e okeydim alıcaktım ama 75 çok geldi değiştirmeye gerek duymadım. 4000 serisinden devam 6000 serisinde yada ara seride bakıcaz duruma :)
  18. M

🔥 Yarın RTX 5000 serisinin ilk stokları geliyor 🔥

Bu fiyatlar ne böyle
  19. M

🔥 Yarın RTX 5000 serisinin ilk stokları geliyor 🔥

az önce ben alabiliyordum 66725 den satışa çıktı gaming x 5080 ama 1 stok gözüküyordu ben konu açana kadar bitti bende açmadım konuyu
Geri