Arama sonuçları: *

1. M

1 adet ölü pixel sorunu

çevirsinler elinde servis raporu olur en azından
  2. M

Wordpress şablon önerir misiniz?

Beyler bir projem var içerisine çok fazla içerik doldurmam gerekiyor uygun tema şablon önerir misiniz wordpress için bir çok menü ve alt başlık olacak konu ise tarih bilim ve düşünce biçimleri olacak
  3. M

Intel i5 14400F vs AMD Ryzen 5 7500F

obs yayını rdr 2 / arena breakout infinite / Bannerlord / şuanlık bunları oynuyorum ve değerler bu şekilde
  4. M

Rdr 2 de bu şekilde Arena Breakout Infinite bu şekilde
  5. M

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

dm atarsın indirince
  6. M

zaten gpu üzerinden yayın yapıyormuşum Gpu kullanımı %96~99 arasında CPU ise %92~99 arasında geziyor tüm yükü halledemiyor sanki
  7. M

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

Arena Breakout Infinite oynuyorum istersen oynarız ama tek oynicam dersen fm 24 rdr 2 lol bf1 felan oynayabilirsin
  8. M

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

İmzanda sistem göremedim ben ben mi yanlış bakıyorum
  9. M

Yardım Arkadaslar monitöre ihtiyacım var 4 -5k arasında önerebilir misiniz acill

257 yorum 4.8 ama ne kadar doğal yorum ve puanlama bilmiyorum
  10. M

Yardım Arkadaslar monitöre ihtiyacım var 4 -5k arasında önerebilir misiniz acill

https://www.pttavm.com/msi-g244pf-e2-238-1-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-1122934951?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.63.8 şu var pivot ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hatta ben almazdım 1738682190 aynısını attım hacı :)
  11. M

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP9L34CJ?tag=akakceprime-21&psc=1 şunu buldum bir bak istersen pivot değil ama
  12. M

Bu fiyatlara asuslar vardı sanki casper almaktan hep çekiniyorum ben
  13. M

Çözüldü✓ Mavi erkran hatası alıyorum

ya aslında mantıklı değil sistem fiyatları yükseliyor alım gücü düşüyor felan da aynı sorunları yaşadım keşke o zamanlar para iadesi alsaymışım diyorum şuan çünkü iyi fırsatlar kaçırdım o yüzden diyorum
  14. M

AMD EKRAN KARTI ÇÖKÜYOR

Benim eski kasada 6500xt vardı kartı hiç kullanamadım en son yeni kasa aldım eski kasanın anakart ve ekran kartı hariç sattım yeni kasa almışken bu hatayı veren ekran kartını da bir deniyim dedim donanım arşivi kasasıydı bir de sanırım sorun eski kasanın parçalarındaydı yeni kasamda çalıştı hiç...
  15. M

Çözüldü✓ Mavi erkran hatası alıyorum

Para iadesi istesene neden uğraşıyorsun
  16. M

Okulumu değiştirmek istiyorum neler yapabilirim?

Sorularımın hiçbirine cevap vermediğin için teşekkür ederim
  17. M

Zaten kurumiçi yatay geçişi onlar önerdi onlarda bir şey bilmedikleri için reddedildi son dönem geçiş olmadığını söylemediler bana :rolleyes:
  18. M

Bilgisayar programcılığı ikinci sınıf öğrencisiyim dönem arasında kayıt yenileme yapmadım zaten o okulda okumak istemiyorum artık. Kurum içi yatay geçiş denedim son dönem olduğu için reddedildi.Başka bir okula geçebilir miyim? Veya açık öğretime geçiş yapabilir miyim? Kayıt dondurma tarihleri...
  19. M

Yardım Bu laptopta darboğaz olur mu?

Hisseder misin bilmem olur dediğimde tepki gösteriyorlar uyarı bile aldım bu konu yüzünden forumdan ısınması nasılmış onu araştır bence az para değil
Geri