Yeni Kasa mı Upgrade mi

Reaksiyon skoru
28
IMG_6080.webp

Şuan çok param yok ama olanla 78003d almak istiyorum doğal olarak anakart ve sıvı soğutucuda alıcam emin olmamakla birlikte psu da upgrade etmem gerekicek bu yola mı gireyim yoksa bu kasayı bir şekilde satıp başka bir kasa mı almalıyım arada kaldım yardımcı olur musunuz?

Alıntıyı görüntüle

Şuan çok param yok ama olanla 78003d almak istiyorum doğal olarak anakart ve sıvı soğutucuda alıcam emin olmamakla birlikte psu da upgrade etmem gerekicek bu yola mı gireyim yoksa bu kasayı bir şekilde satıp başka bir kasa mı almalıyım arada kaldım yardımcı olur musunuz?
Ya reis sen bunu bence direk degistir duzgun bi islemci alcan anakart yukseltmen lazim, islemci yukseltcen ekran kartida yukseltcen yani bence bastan asagi bi sistem kur bunuda sahibinden insanlara duzgun fiyata satmani oneririm

Alıntıyı görüntüle

Yükseltme veya değiştirmekteki amacın ne? 2k ya mı geçmek istiyorsun yoksa 1080p için mi veya hikayeli oyun için mi rekabetçi için mi?

Ya reis sen bunu bence direk degistir duzgun bi islemci alcan anakart yukseltmen lazim, islemci yukseltcen ekran kartida yukseltcen yani bence bastan asagi bi sistem kur bunuda sahibinden insanlara duzgun fiyata satmani oneririm
Ne kadara gider sence bu 2 senelik pc sadece oyun oynandı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yükseltme veya değiştirmekteki amacın ne?
Rust… bilmiyorsan bir oyun

Ne kadara gider sence bu 2 senelik pc sadece oyun oynandı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rust… bilmiyorsan bir oyun
Sorduğum şey ondan ziyade 2k için bir yükseltme mi istiyorsun veya 1080p de hayvan gibi grafikler mi istiyorsun vs.

Alıntıyı görüntüle

Knk bu fiyattan (30.000 tlden) koyulmuş fakat sen bence bi 32k dan olmadi 30k dn sat sen bence 35 den ilana koy pazarlik yapa yapa inersin max 32 yada 31 e inmeni tavsiye ederim

Ekler

• 1000052887.webp
    1000052887.webp
    98.9 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,897
Üyeler
198,003
Son üye