Upgrade yapmayı düşünüyorum elimdeki parçaları satma, kullanma vs derken bütçem şu sekilde;
Eğer elimdeki 32gb intel uyumlu ddr4 ramları kullanabileceğim...
Eğer ikinci el ise 14700kf ve anakart icin ne kadar ödediniz? Cebimden 2k cikti yazmissiniz da takas+para olarak mi gerçekleşti yoksa önce satıp sonra mı...
Hocam şöyle söyleyeyim ben de kendi çapımda al-sat ile uğraştım bir süre. Ve düşük sermaye ile tek tek alım satım yaptım. Bir kasa monitör alıyordum...
Hocam valla haklısınız sıfır fiyatları uçtu gitti. İkinci elde de parça parça olarak gene sadece kasa için 35k civarı harcamanız gerek. Parça parça alınca...
Eskiden bu işi sadece bilgisayarcılar yapardı. Onlar da kira vergi vs derken piyasa üstü satış yapmaları normal karşılanırdı. Şimdi elinde telefonu cebinde...
Hocam attığınız ilandaki 6800xt değil düz 6800 modeli. Bunun için 14,250 fahiş fiyat almayın. 15k bandına saf güç olarak alınabilecek en iyi iki kart 6900xt...
Monitör dahil iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Ürünlerde sorun yoksa kfg tam bir şekilde aldıysanız rahat olun. Bir al-satçı bu fiyattan alsa yarın minimum...
Şuan ki piyasada işlemci-anakart-ram olarak 22-27k arası ederi var. Sabrına bağlı. Ssd markasını yazmamışsın ama ortalama 1tb m2 ssdleri 4-5k arasına...
Usta asgariyi ödeyince faiz binmeyecekse banka ne kazanacak :D Herkese sifir faizli kredi dagitmak gibi bir şey oluyor bu. 10k borcun var diyelim, kk...
Hocam bir ay önce kart modeli düşürmek için 9070xt pulse modelini satmıştım (27.5k) bence 9070xt serisinde alınabilecek en f/p kart pulse. Kart hiçbir...