Arama sonuçları: *

1. G

En Fiyat Performans Upgrade Önerisi?

Upgrade yapmayı düşünüyorum elimdeki parçaları satma, kullanma vs derken bütçem şu sekilde; Eğer elimdeki 32gb intel uyumlu ddr4 ramları kullanabileceğim bir anakart işlemci alırsam bütçe 22.000 (işlemci ak400 kule tipinin soğutamayacağı bir şey olursa soğutucu masrafı dahil bütçe) Eğer ddr5...
  2. G

R9-5950X'den İ7 14700KF'ye geçtim

Eğer ikinci el ise 14700kf ve anakart icin ne kadar ödediniz? Cebimden 2k cikti yazmissiniz da takas+para olarak mi gerçekleşti yoksa önce satıp sonra mı aldınız? Benimde elimde ddr4 ramler var ve 13400f - h610m kombinasyonundan 14600kf - 13700kf - 14700kf uclusunden birine geçme arayişindayim...
  3. G

2.El Bilgisayar Alıp Satmak İstiyorum

Hocam şöyle söyleyeyim ben de kendi çapımda al-sat ile uğraştım bir süre. Ve düşük sermaye ile tek tek alım satım yaptım. Bir kasa monitör alıyordum satılana kadar hem bedava kullanmış oluyordum hem de satınca 3-5 cebime kalıyordu. Bir yıl içerisinde 12 tane satışım oldu, düzenli olarak yapmama...
  4. G

30k bütçede sistem tavsiyesi

Hocam valla haklısınız sıfır fiyatları uçtu gitti. İkinci elde de parça parça olarak gene sadece kasa için 35k civarı harcamanız gerek. Parça parça alınca daha masraflı oluyor. Ülkede ikinci el kültürü yok sıfırından %10 ucuza koyunca iyi fiyata koyduğunu sanıyor adamlar. Yakın çevrenizdeki...
  5. G

30k bütçede sistem tavsiyesi

Hocam sıfır olarak dizemezsiniz fakat ikinci el yönelirseniz mümkün.
  6. G

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı? ?

Alınmaz am4 sisteme 51k verilmez
  7. G

Çözüldü✓ Bilgisayarımı ne kadar fiyata satmalıyım?

kanka sen bu fiyatlara nereden buluyorsun bunları? zaten ram ve ekran karti neredeyse o fiyat.
  8. G

İkinci el satıcıları

Eskiden bu işi sadece bilgisayarcılar yapardı. Onlar da kira vergi vs derken piyasa üstü satış yapmaları normal karşılanırdı. Şimdi elinde telefonu cebinde parası olan herkes bu işi yapıyor. Herkes kullanıcıdan aldığı ürünün üzerine 5-10k fiyat koyunca piyasa böyle oluyor
  9. G

Yardım MAKS 7K - 27" 2K Monitör Önerisi (IPS)

İkinci el düşünmez misiniz? Geçen ay asus tuf vg27a 2k 165hz ips bulmuştum sıfır ayarında 5 binden temiz bulabilirseniz daha mantıklı olur bence.
  10. G

15k 2.el ekran kartı önerisi

+ olarak bazen gerçekten iyi kartlar düşüyor. Geçen gün 7800xt nitro vardı kfg tam içi açılmamış 16 binden ilandaydı.
  11. G

15k 2.el ekran kartı önerisi

Hocam attığınız ilandaki 6800xt değil düz 6800 modeli. Bunun için 14,250 fahiş fiyat almayın. 15k bandına saf güç olarak alınabilecek en iyi iki kart 6900xt ve 3080ti dir. Ama 3080ti temiz bir şekilde ve bu paraya bulmak biraz zor oluyor. 6900xt bakın, ben daha geçen hafta neredeyse...
  12. G

Monitör dahil iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Ürünlerde sorun yoksa kfg tam bir şekilde aldıysanız rahat olun. Bir al-satçı bu fiyattan alsa yarın minimum 60k sadece kasa için ilan girerdi ve maks 1 aya satılırdı.
  13. G

Şuan ki piyasada işlemci-anakart-ram olarak 22-27k arası ederi var. Sabrına bağlı. Ssd markasını yazmamışsın ama ortalama 1tb m2 ssdleri 4-5k arasına satıyorlar ama marka ve sağlık önemli. 5070 piyasası 25 civarı fazlası sabrına bağlı. Psu kasa ve soğutucu detayları yok ama ortalama bir şeyse...
  14. G

KREDI KARTI ASGARISINI ODEYEREK BORC KAPANIR MI

Usta asgariyi ödeyince faiz binmeyecekse banka ne kazanacak :D Herkese sifir faizli kredi dagitmak gibi bir şey oluyor bu. 10k borcun var diyelim, kk limitin 50k altındaysa %20, üstündeyse %40 ödeme yapmanı ister banka. Bunun amacı paranın ödenebileceği ile ilgili teminat gibi düşün. Asgariyi...
  15. G

9070xt'nin bu modeli nasıldır, alınır mı?

Hocam bir ay önce kart modeli düşürmek için 9070xt pulse modelini satmıştım (27.5k) bence 9070xt serisinde alınabilecek en f/p kart pulse. Kart hiçbir ayarıyla oynamadan zaten 50 küsür derecelerde çalışıyordu yük altında. Hiçbir şekilde fan ve cw sesi de yoktu. Gigabyte ile aynı fiyatta pulse...
  16. G

Yüksek FPS ama akıcı değil lütfen yardım

@Tayfunns hocam baska bir konuda yanıtlarınızı gördüm o yüzden etiketledim kusura bakmayın. Bu konuda bilginiz var gibi bir bakabilir misiniz? Rtss ile 100 fps sabitleyip 1-2 saat oynadiğimda bile %0.1 bile 90 in altina düsmezken bu takılmalar bana garip geliyor. Akıcı oyun için 60fps sınır...
  17. G

Çözüldü✓ 13400F --> 14600KF GEÇMEK MANTIKLI MI?

Hocam intel düsünme sebebim elimdeki ddr4 ramlari da kullanmak. Alabilirsem anakarti yine ddr4 alırım gibi. Elimdeki işlemci anakartı 6k dan satıp yeni anakart ve işlemciyi 13-14 e kapatsam benim için yeterli. Bir bakınayım sıfır fiyatı çekmeyen aklı başında birini bulursam alacagım
  18. G

İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

☠️
  19. G

Suan bannerlord - rdr2 - football manager. Aslında sistemim bunlara yetiyor sadece rdr2 de yasadığım bir yavaşlık hissiyatı sorunu var. Onu da paylaşmıştım çözüm bulamadım. Ama yükseltirsem hikayeli oyunlardan gene devam ederim. 1770800322 14700k - 14600kf arasındaki fiyat farkını en kötü...
  20. G

Anakartım ona hiç yetmez gibi sanki
Geri