Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

Almak istediğim iki ürün indirime girdi aldım ama genel olarak sanki istenilen ürünler girmemiş indirime.
  2. Mechanist

Hangi iPhone almalıyım

iPhone zaten değer kaybetmez 48 bine alacağın iPhone 15 kulladıktan sonra 40 bine satabilirsin 30 bine satabilirsin yine. Aİ dediğin özellikler Türkiyeye daha yeni gelecek üstelik global olarak bile tam oturmamışken Türkiye için oturması zaman alacaktır. Sen o zamana kadar telefon değiştirirsin...
  3. Mechanist

Arka planda çok daha güçlü kişilerin olduğunu düşünüyor musunuz?

O tarz bir şey yok da dünyaya yön veren kişiler var yaptıkları ve destekledikleri şeylerle doğrudan göze sokulmasa da olayların gidişatını ve sonucu etkileyen kişiler hep vardı.
  4. Mechanist

Hangi iPhone almalıyım

Kamera butonu rahatsız etmez , ama boşuna para veriyorsun ya zorla kendini iyice 17 al ya da alma gerçekten değecek bir özellik yok 16'da. Boşuna fark ödeyeceğine git kendine kulaklık al ne bileyim saat al ya da koy kenara.
  5. Mechanist

Yurt dışı iphone umu satabilir miyim

Evet bir sorun yok İMEİ numaranız yenilendiği tarihte SİM takıp kullanabilirsiniz ya da alan kişi kullanabilir.
  6. Mechanist

Kafa dagınıklıgım gecmiyor

İşte bunların hepsi magnezyum dahil biyokimya testinde çıkar , söylediğin veya söylemediğin şeyler bir çok şeyin ortak belirtisi olabilir o yüzden biyokimya sorunlarını ortaya çıkarır. Vakit kaybetmezsin yani.
  7. Mechanist

Hangi iPhone almalıyım

Aynen öyle ben de geçen sene aldım gayet memnunum, pili normal şartlarda güzeldi fakat İOS26 güncellemesinden sonra işkence çekiyorum hem performans olarak hem pil olarak , o yüzden tavsiyem şimdilik İOS26 dan uzak durman en azından 2-3 ay için.
  8. Mechanist

Maaşı öğrenmeden çalışılır mı?

Komi = Köle Ne eksik ne fazla böyle hocam bence gitme ama tabii son karar senin.
  9. Mechanist

Kafa dagınıklıgım gecmiyor

Genel bir kan testi ve biyokimya testi vermenizi tavsiye ederim zaten doktora anlatırsanız isteyecektir muhtemelen.
  10. Mechanist

Hangi iPhone almalıyım

Hocam 15 kullanıcısı olarak gayet memnunum her şey okey fakat eğer konuya 17 ve 16’yi dahil ederseniz tartışmasız cevap 17 olacaktır. Apple düz iPhonelarda 17 serisinde ciddi eklemeler yaptı dolayısıyla 15-16 arasında fark yok birbirinin çakması diyebiliriz fakat 17 serisinde işler değişiyor o...
  11. Mechanist

İphone 15 Devir Sayısı

Mayıs 2024'ten bugüne kadar ;
  12. Mechanist

Gerilim/korku dizi film önerisi

Oxygen diye Netflix filmi vardı özellikle klostrofobisi olanlar için ekstra rahatsız edici gerilim bir yapımdı , ben de olmamasına rağmen geriliyordum.
  13. Mechanist

😑😑😑 İtiraf Ediyoruz 😑😑😑

Onu ben de yapıyorum , yalnız değilsin 🫡
  14. Mechanist

Sizinde hayatlarınız böyle mi..

Eskiden olsa gamsız derdim ama insan sıkıntıların içinde kendine mutlu edecek şeyler arıyor normaldır.
  15. Mechanist

Papara hesabım kapatildi

Hocam o paralarla hesap kapatılmaz , daha büyük paralar yattı zamanında bana incelemeye bile alınmadı bu olaylarda hesabım. Başka bir şey vardır kimse bilemez arayacaksın müşteri hizmetlerini onlar detaylı bilgi verirler. 1756808820 Paranın yatan kaynağı belli olduğu sürece nereye gittiği belli...
  16. Mechanist

Son olaylardan sonra papara kullanıyormusunuz?

Evet eskiden kullandığım gibi kullanıyorum, bir şey yapmadığım için endişelenecek bir şey yok.
  17. Mechanist

Halsiz Hissetme 10-15 gündür

Kardeşim aynı sorunların daha beterlerine sahibim kan değerlerine baktır eğer başka şikayetlerin de varsa detaylı bir vitamin mineral testi yaptır. eksikliklerin varsa bu durumlar yaşanır.
  18. Mechanist

🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Bu şahsı zaten 3 sene önceden takip etmeyi bırakmıştım sevmemeye başlamıştım bazı durumlardan dolayı bugün bu video ile herkese ispatlanmış oldu. Hala bunu izleyip arkasında duran varsa onların da karakteri bununla aynıdır diye düşünmek lazım. 1756570362 Kavga et ne hocam ? adam koskoca patron...
  19. Mechanist

🔴 Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'de 🔴

Hocam adamlara bakıyorum 10-15 milyon dolara çok sağlam adamlar almışlar gerçekten fiyatlarının hakkını veren sonra Fener bakıyorsun 20-30-40 önüne gelene dağıtıyor sırf ünlü oyuncular diye , sonra ee onlar geliyor noluyor?? hiç oynayamıyorlar işte sorun burda Teknik Direktöru de böyle...
  20. Mechanist

Paket kaybı sorunu rezil türkcell

Hocam ev internetinde Turk Telekom kullanıyorum ama onlar da soyma yolunu bulmuşlar rahat rahat o yüzden onu da değiştireceğim , telefon hattımda da acilen Turk Telekoma geçeceğim Turkcell gerçekten soygun yapıyor.
Geri