Arama sonuçları: *

1. Mechanist

🔥İndirim I3 12100F RTX 4060 Sistem 16.499 TL

Ne kadar ekmek o kadar köfte bu fiyata daha iyisi varsa söyle bilelim.
  2. Mechanist

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Genelde öyle olur o lafa sığınırlar dürüstçe senden hoşlanmıyorum yada başkası var demek yerine yok ilişki istemiyorum yok arkadaşımsın falan denir.
  3. Mechanist

Sakal yerine tüy çıkması durumu

Ben de öyle bir üretim var ki 2 günde çıkıp doluyor gel yarısını sana vereyim dostum :D
  4. Mechanist

Wallpaper paylaşma / Öneri postu

5. Mechanist

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Normalde bende hiç böyle şeyler yoktu bir şeylere para yatırma vs geçen aylarda bazı şeylere harcamalar yaptım ve gerçekten hoş olmayacak şeyler istemeyeceğim gerek olmayan şeyler yaklaşık 8-10 bin civarı ve boşa gitmiş gibi hissediyorum üstelik parayı çok düşünen ve takan biriyim. demem o ki...
  6. Mechanist

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Tamam kardeşim şakacı değil sizin kitleye ne laf anlatsak az anlamıcanız çünkü bende karşılık olarak o hayvanların yaşadığı şeylerin aynısını yaşamanızı diliyorum o kadar.
  7. Mechanist

Canavarlar mı ? başlayayım mi atmaya sana sadece son 4 saatte bir sürü hayvanlara yapılan şeyi ?? altında kalmaya hazır mısın bakalım hangisi daha fazla yaşanıyor , insanları öldürelim diyor muyuz ? şaka mısınız ya siz 3-5 saldırı oldu diye bütün hayvanları düşman ilan etmek nedir be ? Mahra...
  8. Mechanist

Cimere şikayet edildim yardım.

Dostum bir şey yapacağını sanmıyorum tarafına dönüş yapılırdı olsaydı ayrıca yasal isen herhangi bir yanlışın olmadıysa sorun yok rahat ol :)
  9. Mechanist

Laptop'u Düğmesine Basmadan Açmak

Yok onu anladım seçeneği açık yaptıysanız derken onu kasetmiştim aslında onun dışında bir ayar yok diye biliyorum açmak için yada seçenek.
  10. Mechanist

Öneri 35 - 40 k arası laptop öneri

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp030-amd-ryzen-7-7435hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4060-140watt-144-hz-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00006I3ONV...
  11. Mechanist

Laptop'u Düğmesine Basmadan Açmak

Laptop kapağı kapalı olduğu müddetçe çalıştıramazsınız ki hocam kapak kapalıyken sistem uyku moduna ondan geçer zaten :) ayarı açtıysanız onun dışında bir seçenek yok diye biliyorum
  12. Mechanist

İphone telefonu bilgisayara bağlama

Hocam telefondan mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açın daha sonra windows sağ altta kontrol merkezinden wifi kısmına geçin internete bağlanın.
  13. Mechanist

Valla dostum ben kendimi bildim bileli wifi ile kullanıyorum bir sorun görmedim.
  14. Mechanist

Konuşayım oturmuşsunuz sen ve senin gibiler dilsiz hayvanlara nefret kusuyorsunuz aklındaki çözümler bellidir vahşet ölüm falan. TBMM'de katliam yasasını onaylayan vekil kitle ile aynı kafa kısacası.
  15. Mechanist

Mike Tyson vs Jake Paul Kim kazanacak? maç 16 kasım sabahı

Gram umrumda değil ve çok saçma bir hareket sen Mike Tyson'sun bu tarz saçma hareketlere ihtiyacın yok diye düşünüyorum.
  16. Mechanist

Kişisel Veri noktası kısmından neden bağlamıyorsun Wİ-Fİ ile ? Kablo ile de zaten ayarlar kısmında yazıyor bağlaman yeterli bilgisayar ayarlardan Hücresel veriyi aç , sonra kişisel veri noktasını aç bilgisayar kabloyla bağla internet kısmından telefonunu seç.
  17. Mechanist

Cüzdanımı Kaybettim (Polisin ilgisizliği)

Dükkanda olay oldu çağırdık polisi tamam bir şey olmaz biz bakarız diyip gittiler sen cüzdan diyorsun kardeşim :D
  18. Mechanist

Anlık gelen, ben ne yapıyorum hissi..

Keşke ara ara olsa sürekli oluyor sürekli her saniye arkaplanda sürekli dönüyor bu olay.
  19. Mechanist

Kartımdan parayı çekmemin bir yolu var mı?

Herkes baba olmamalı gerçekten... Mobil bankacılık dışında bir yolu yok kardeşim.
  20. Mechanist

Öneri 4060Tİ ile 2k monitöre geçebilir miyim?

Yani direk odak noktası 1080p fakat giriş seviyesi 2k performansı alabilirsin rahat bir şekilde ama genelde 2k için 4070 üstü tavsiye edilir ama dediğim gibi bu kartla da tatmin edici performans alırsın.
Top Bottom