Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
Son olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?
kullaniyorum fakat sadece cashback icinSon olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?
hala kullanıyorum ama hesaba 10k üstü para gelince bir komisyon almaya başlıyo varya 300 500 dövüp hırpalıyo yani bayaSon olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?
Paparayı 3-4 Yıldır Kullanmıyorum Cashback İçin Nays Kullanıyorum Kalan İşleri Banka Kartı İleSon olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?
25 tl falan veriyor zaten diye biliyorum. Papel daha fazla veriyor uygulama değiş bence hocam.Sadece spotify cashback için kulanıyorum ama bence kulanılır
Evet eskiden kullandığım gibi kullanıyorum, bir şey yapmadığım için endişelenecek bir şey yok.Son olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?
Nays kullanamıyordum 18olana kadar papara devam ettimSon olan şeylerden sonra ben direkt hesabımı silmiştim fakat şu sticker kart acayip hoşuma gitti sizce kullanılırmı?