Arama sonuçları: *

1. W

BİOS GÜNCELLEME SONRASI PC YENİDEN BAŞLATMA SORUNU

Merhabalar herkese tam 10 dakika önce biosu güncelledim ve sonrasında xmp ayarlarını yaptım sonra kaydet ve çık butonuna tıkladım her zamanki gibi ilk önce monitör , klavye mouse gitti ama pc asla kapanmadı bende manuel olarak power düğmesinden kapattım sonra tekrar açtım xmp ayarlarım olmamıştı...
  2. W

laptop ssdsini masaüstünde kullanma

İçinde önemli bir şey yok diski pc ye takmadan nasıl sıfırlayabilirim ki ? Laptopa erişimim yok maalesef. Bozuldu laptop
  3. W

evet sata ssd içinde virüs oldugunu düşünüyorum yinede pc yi taksam bir şey olur mu
  4. W

abi valla bilmiyorum laptop eski ama ssd yi 2 yıl önce felan taktık
  5. W

Merhabalar donanım arşivi v6 yı aldım. Eski bir laptopum var ssd si de var. o ssd yi masaüstüne takabilir miyim ? Birde onda işletim sistemi kurulu ve laptopa erişimim yok . Nasıl sıfırlarım bunu laptop bozuk açamıyorum.
  6. W

Valorant Bu Sabahtan Beri Açılmıyor

bende olmadı ya ne yapmam gerekiyor acaba sistem donanım arşivi v6 daha yeni
  7. W

Öneri Ryzen 5 5600 Valorant FPS değeri ne olur

youtube de testleri var bakabilirsin
  8. W

Valorant Bu Sabahtan Beri Açılmıyor

Merhaba dün geceye kadar valorant sorunsuz açılıyordu ve bende oynuyordum ancak bugün sabahtan beri asla açılmıyor sildim yükledim açılmıyor tıklıyorum ama tepki yok bunun sebebi ne olabilir internette gordugum seyleri hep denedim yalnızca bende mi boyle oluyor
  9. W

Çözüldü✓ Steelseries rival 3 sorunu

1670705649 2 mouse birden mi takılıydı o anda
  10. W

Çözüldü✓ Steelseries rival 3 sorunu

Merhaba macro sistemini denemek için sol tıka macro atadım ve daha sonra ona atsdğım macroyu resetledim yani suan sol tık kullanılmaz halde şuan ona bir macro atalı ve o macro da tıklama olmadığı için tuş işlevsiz halde ne olur yardım edin daha yeni aldım bozulmuş olmasın
Top Bottom