laptop ssdsini masaüstünde kullanma

woqsin

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar donanım arşivi v6 yı aldım. Eski bir laptopum var ssd si de var. o ssd yi masaüstüne takabilir miyim ? Birde onda işletim sistemi kurulu ve laptopa erişimim yok . Nasıl sıfırlarım bunu laptop bozuk açamıyorum.

Laptopunuzdaki ssd eğer M key ise takabilirsiniz.Laptopunuzdaki anakart modeli yada ssd modelini biliyorsanız daha net bir cevap verebilirim.

Laptopunuzdaki ssd eğer M key ise takabilirsiniz.Laptopunuzdaki anakart modeli yada ssd modelini biliyorsanız daha net bir cevap verebilirim.
abi valla bilmiyorum laptop eski ama ssd yi 2 yıl önce felan taktık

Aldığınız ssd sata değil mi? Arkadaş M2 ye göre yanıt vermiş. İçine windows yüklü olması bir şey ifade etmez sadece depolamadan 30gb falan azalır. Masaüstünede takabilirsiniz. İsterseniz sıfırlayadabilirsiniz.

Aldığınız ssd sata değil mi? Arkadaş M2 ye göre yanıt vermiş. İçine windows yüklü olması bir şey ifade etmez sadece depolamadan 30gb falan azalır. Masaüstünede takabilirsiniz. İsterseniz sıfırlayadabilirsiniz.
evet sata ssd içinde virüs oldugunu düşünüyorum yinede pc yi taksam bir şey olur mu

Bence format atıp takın, bazı virüsler illallah ettirebiliyor. Tabi içinde önemli bir veri varsa başka virüs taramasıyla falan virüsü yok etmeye çalışın.

Bence format atıp takın, bazı virüsler illallah ettirebiliyor. Tabi içinde önemli bir veri varsa başka virüs taramasıyla falan virüsü yok etmeye çalışın.
İçinde önemli bir şey yok diski pc ye takmadan nasıl sıfırlayabilirim ki ? Laptopa erişimim yok maalesef. Bozuldu laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,968
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri