Merhabalar donanım arşivi v6 yı aldım. Eski bir laptopum var ssd si de var. o ssd yi masaüstüne takabilir miyim ? Birde onda işletim sistemi kurulu ve laptopa erişimim yok . Nasıl sıfırlarım bunu laptop bozuk açamıyorum.
abi valla bilmiyorum laptop eski ama ssd yi 2 yıl önce felan taktıkLaptopunuzdaki ssd eğer M key ise takabilirsiniz.Laptopunuzdaki anakart modeli yada ssd modelini biliyorsanız daha net bir cevap verebilirim.
Bakmadan bilemezsin o zaman.SSD'de tek çentik varsa M keydir ve masaüstüne de uyar.abi valla bilmiyorum laptop eski ama ssd yi 2 yıl önce felan taktık
evet sata ssd içinde virüs oldugunu düşünüyorum yinede pc yi taksam bir şey olur muAldığınız ssd sata değil mi? Arkadaş M2 ye göre yanıt vermiş. İçine windows yüklü olması bir şey ifade etmez sadece depolamadan 30gb falan azalır. Masaüstünede takabilirsiniz. İsterseniz sıfırlayadabilirsiniz.
İçinde önemli bir şey yok diski pc ye takmadan nasıl sıfırlayabilirim ki ? Laptopa erişimim yok maalesef. Bozuldu laptopBence format atıp takın, bazı virüsler illallah ettirebiliyor. Tabi içinde önemli bir veri varsa başka virüs taramasıyla falan virüsü yok etmeye çalışın.
Yeni pcde mühim dosyalar yoksa ssdyi yeni pcye tak. Yeni pcde HDD ve laptop ssdisini aynı anda formatlaİçinde önemli bir şey yok diski pc ye takmadan nasıl sıfırlayabilirim ki ? Laptopa erişimim yok maalesef. Bozuldu laptop