Neler Yeni

laptop ssdsini masaüstünde kullanma

woqsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
Merhabalar donanım arşivi v6 yı aldım. Eski bir laptopum var ssd si de var. o ssd yi masaüstüne takabilir miyim ? Birde onda işletim sistemi kurulu ve laptopa erişimim yok . Nasıl sıfırlarım bunu laptop bozuk açamıyorum.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Laptopunuzdaki ssd eğer M key ise takabilirsiniz.Laptopunuzdaki anakart modeli yada ssd modelini biliyorsanız daha net bir cevap verebilirim.

woqsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopunuzdaki ssd eğer M key ise takabilirsiniz.Laptopunuzdaki anakart modeli yada ssd modelini biliyorsanız daha net bir cevap verebilirim.
abi valla bilmiyorum laptop eski ama ssd yi 2 yıl önce felan taktık

En İyi Cevap
3
Aldığınız ssd sata değil mi? Arkadaş M2 ye göre yanıt vermiş. İçine windows yüklü olması bir şey ifade etmez sadece depolamadan 30gb falan azalır. Masaüstünede takabilirsiniz. İsterseniz sıfırlayadabilirsiniz.

woqsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
Aldığınız ssd sata değil mi? Arkadaş M2 ye göre yanıt vermiş. İçine windows yüklü olması bir şey ifade etmez sadece depolamadan 30gb falan azalır. Masaüstünede takabilirsiniz. İsterseniz sıfırlayadabilirsiniz.
evet sata ssd içinde virüs oldugunu düşünüyorum yinede pc yi taksam bir şey olur mu

En İyi Cevap
3
Bence format atıp takın, bazı virüsler illallah ettirebiliyor. Tabi içinde önemli bir veri varsa başka virüs taramasıyla falan virüsü yok etmeye çalışın.

woqsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
Bence format atıp takın, bazı virüsler illallah ettirebiliyor. Tabi içinde önemli bir veri varsa başka virüs taramasıyla falan virüsü yok etmeye çalışın.
İçinde önemli bir şey yok diski pc ye takmadan nasıl sıfırlayabilirim ki ? Laptopa erişimim yok maalesef. Bozuldu laptop

Top Bottom