Arama sonuçları: *

1. E

Türknetin fiber altyapı süreci nasıl işliyor?

Bildiğim kadarıyla ikisinin de altyapı çalışmasını türk telekom yapıyormuş öyle duydum
  2. E

O zaman daha farklı olabilir
  3. E

Burda da çok yeni oldu pazartesi günü yan sokakta çalıştıklarını görmüştüm işte 4 gün falan geçti bizim kutuyu taktıklarından itibaren 1752343346 Benim kendi tecrübeme göre kutuyu taktıklarından yaklaşık 2 hafta sonra gözüküyormuş türknetin sitesinde
  4. E

Türknet gigafiber sorgulamada eğer talep oluşturursanız Hem bilgilendirme yaparız hem de 3 ay %50 indirimli olur diyo bunu yapmam benim bi işime yarar mı acaba sormak istedim kendi sitesinde böyle bir ifade var sanırım
  5. E

Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için iyi günler dilerim
  6. E

Teşekkür ederim içimi rahatlattı çok fazla şikayet gördüm kutu takıldı da birkaç ay oldu altyapıda gözükmüyor işlemi eksik yapmışlar gibi onun için kendim de kontrol etmek istemiştim müşteri temsilcisi de gözükmüyor bir çalışma diyince çok işkillenmiştim
  7. E

Anladım bütün süreç buydu yani bundan sonrası siteye düşmesini beklemek 1752328609 Tam olarak nasıl bir görüntü olması gerekiyor kutunun içinde
  8. E

Konuştuğumda bir çalışma göremiyorum dendi ama ben kuru takıldığını söyledim ve o zaman sürecin zor olan kısmının zaten olduğunu söyledi konuşma bu kadardı 1752328424 Acaba kablo kutu bağlantısı dediğiniz süreç çalışanların ikinci defa geldiği zaman olabilir mi çünkü aynı gün içinde geldiler ve...
  9. E

Ama bina için yapılması gereken işlem bu kadar mı biliyorsunuzdur bir açıklama yapılmıyor böyle durumlarda
  10. E

Aradım zaten ama umduğum gibi bir cevap alamadım çılgınlıkları severim
  11. E

Yakın zamanda bir iş için sokakta yürürken kablo çeken adamlar gördüm ve herhalde elektrikle alakalı bir sorun var falan dedim fakat 1 2 gün sonra bizim sokağa da kablo çekmeye başladılar ve fark ettim ki türknetin fiber kablolarını çekiyorlarmış binadan binaya kabloları çektiler ve binanın...
  12. E

Bazı klavyelerin arasında kaldım

Ya glorious d alıcam sanırım ya da hyperX Pulsefire 1672092523 Sanırsam bilmiyorum başka ne bulabilirim
  13. E

Diğer klavyelere göre yine iyi bir fiyatı yok mu
  14. E

Kırmızı switch düşünüyorum çünkü mavi switch başta sesi tatlı olsada uzun süre kullanımda kulaklarda problem yaratıyormuş Bir de önerdiğim bir fare olursa onu da duymak isterim
  15. E

İnternettem baktığıma göre çoğu insan steelseries apex 3 tercih ediyor ama ben baktığımda xpg summoner klavye de inceledim ve malzeme kalitesi olarak da daha uygun geldi bir hatam var mı bilmiyorum ama bu bantta önerdiğiniz başka klavyeler varsa söyleyebilirsiniz ve sizce hangisi daha mantıklı
  16. E

Bilgisayarımda performansı tam kullanamama sorunum var

1671642278 1671642292 1671642307
  17. E

Bu olayı afterburner ile nasıl kontrol edebilirim 1671640201 Sorunu çözmek istiyorum 1671640276 Power supply çok iyi besliyorum diyemem aldığım kasa frisby bir kasa ve güç besleyiciside aynı şekilde ama gerçekten bu sorundan kurtulmak istiyorum artık dar boğaz nasıl yapabilir bilmiyorum ama
  18. E

evet kullanıyorum 1671562925 denerim sağ ol
Geri