Neler Yeni

Bazı klavyelerin arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eray Varol
Bütçe
1000
İnternettem baktığıma göre çoğu insan steelseries apex 3 tercih ediyor ama ben baktığımda xpg summoner klavye de inceledim ve malzeme kalitesi olarak da daha uygun geldi bir hatam var mı bilmiyorum ama bu bantta önerdiğiniz başka klavyeler varsa söyleyebilirsiniz ve sizce hangisi daha mantıklı

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Apex 3 mekanik değil, XPG summoner kendim kullanıyorum öneririm, o banttaki en iyi klavye sanırım şu an

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eray Varol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apex 3 mekanik değil, XPG summoner kendim kullanıyorum öneririm, o banttaki en iyi klavye sanırım şu an
Kırmızı switch düşünüyorum çünkü mavi switch başta sesi tatlı olsada uzun süre kullanımda kulaklarda problem yaratıyormuş
Bir de önerdiğim bir fare olursa onu da duymak isterim

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Kırmızı switch düşünüyorum çünkü mavi switch başta sesi tatlı olsada uzun süre kullanımda kulaklarda problem yaratıyormuş
Bir de önerdiğim bir fare olursa onu da duymak isterim
Ben red switch kullanıyorum, mavi bana fazla gürültülü geliyor ama kişisel tercih, bazı arkadaşlarımda red değil blue sesini seviyor. Youtube'den dinleyip karar verebilirsin. Mouse bütçeye göre değişir ama şu an HyperX pulsefire haste amazonda 500 tl, ona bakabilirsin
xpg 1400 olmuş knk
maşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eray Varol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben red switch kullanıyorum, mavi bana fazla gürültülü geliyor ama kişisel tercih, bazı arkadaşlarımda red değil blue sesini seviyor. Youtube'den dinleyip karar verebilirsin. Mouse bütçeye göre değişir ama şu an HyperX pulsefire haste amazonda 500 TL, ona bakabilirsin

maşallah
Ya glorious d alıcam sanırım ya da hyperX Pulsefire
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya glorious d alıcam sanırım ya da hyperX Pulsefire
Sanırsam bilmiyorum başka ne bulabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Top Bottom