Arama sonuçları: *

1. ramboyigit

çok kafaya takıyorum

Hocam çok boş dertleri takiyorum şuan takmam gereken bir şey var mı bunlari takmalı miyim ? Bilgisayardan uzak dursam
  2. ramboyigit

çok kafaya takıyorum

dolar 50 60 100 tl olursa bilgisayar alamam oyun alamam oynayamam diye korkuyorum ve aklımda hep bu var. bundan dolayı oyun oynarken eğlenemiyorum. sorun şu bizim gelirimiz çok iyi yani dolar cinsinden 1500 1600 dolardan fazla ancak ileride dolar 50 60 100 tl olur mu asgari ücret 70 80 dolara...
  3. ramboyigit

350 400 TL wireless adaptör önerisi

Tamamdır teşekkür ederim iyi günler.
  4. ramboyigit

https://www.teknosa.com/tplink-archer-t2u-nano-ac-600-mbps-nano-wireless-usb-adaptor-p-125430823 Hocam bu yeter mi ve bunda kopma yaşar mıyım ? Yoksa Asus vb markalara mi yonelmeliyim? Bu arada internetin speedtestini atayım mi ?
  5. ramboyigit

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Maalesef internetten alamıyorum teknosa vatan gibi yerlerden almak zorundayım. Ve hiç kopma yaşamak ve oyunlarda çok pingimin çıkmasını istemiyorum buraya seçtiğim birkaç şeyi atsam yardimci olabilir misiniz? Teşekkür ederim
  6. ramboyigit

Merhaba öncelikle günaydın. 15 tatil için anneanneme taşınıyorum haliyle de bilgisayarımı da taşıyacağım. Ancak anneannemde modem tavana bağlanmış ve yan odada da kalacağım için kablo imkansız. Haliyle bir Wireless adaptör vb. bir şey gerekiyor sanırım. 350 400 TL bandında bana en iyi...
  7. ramboyigit

Bilgisayardan uzak kalmalı mıyım?

hocam çok mu fantastik düşünüyorum ne yapmalıyım :D
  8. ramboyigit

Bilgisayardan uzak kalmalı mıyım?

Merhaba. içimi böyle bir sorun kemiriyor ve kemirmemesi gerektiğini düşünüyorum :D şimdi bizim maddi durumumuz iyi tek çocuğum ve aylık kazancımız (dolar cinsinden 1500 1600 dolar) civarı. ama ileride asgari ücret 100 dolara falan gerilerse bizim kazancımız da geriler. böyle bir şey olabilir mi...
  9. ramboyigit

USB device over current status detected hatası

Merhabalar öncelikle dün bilgisayari açtığımda böyle bir hata almaya başladım ve daha önce hicbirsey yoktu kendiliğinden olmaya başladı tüm USB leri soktum yine de olmuyor şuan USB siz bir şekilde bile bilgisayar açılmıyor ne yapmalıyım?
  10. ramboyigit

instagramda gördüğüm bu videonun benzerini nasıl yapabilirim?

Merhaba. öncelikle bu forumda ilk konum o yüzden kuralları okudum ama eski forumlardaki alışkanlik gibi hatalar yaparsam affola. şimdi geçen hafta instagramda hoşuma giden bir videoyu gördüm ve bunun benzerini yapmak istedim ancak nasıl yaparım hakkında pek fikrim yok sadece bildiğim windowstaki...
Top Bottom