çok kafaya takıyorum

Reaksiyon skoru
2
dolar 50 60 100 tl olursa bilgisayar alamam oyun alamam oynayamam diye korkuyorum ve aklımda hep bu var. bundan dolayı oyun oynarken eğlenemiyorum. sorun şu bizim gelirimiz çok iyi yani dolar cinsinden 1500 1600 dolardan fazla ancak ileride dolar 50 60 100 tl olur mu asgari ücret 70 80 dolara falan geriler mi? çok kafaya takıyorum takmalı mıyım

dolar 50 60 100 TL olursa bilgisayar alamam oyun alamam oynayamam diye korkuyorum ve aklımda hep bu var. bundan dolayı oyun oynarken eğlenemiyorum. sorun şu bizim gelirimiz çok iyi yani dolar cinsinden 1500 1600 dolardan fazla ancak ileride dolar 50 60 100 TL olur mu asgari ücret 70 80 dolara falan geriler mi? çok kafaya takıyorum takmalı mıyım
abi hayatta ansızın her şey oluyor gittin bunun derdinemi düştün ?
gelirin iyi diyosun oyunun fiyatının derdine düşüyosun bir gün steam oyun fiyatlarını yükseltebilirde de indirebilirde
hayatında daha güzel şeylerde olabilir daha kötüsüde sen bunu değiştiremen olan olur böyle şeyleri kafaya takarsan yolunu bulamazsın

reis 1500-1600 dolar alıp da oyun alamama korkusunu bir tek sende görüyorum helal olsun

dolar 50 60 100 TL olursa bilgisayar alamam oyun alamam oynayamam diye korkuyorum ve aklımda hep bu var. bundan dolayı oyun oynarken eğlenemiyorum. sorun şu bizim gelirimiz çok iyi yani dolar cinsinden 1500 1600 dolardan fazla ancak ileride dolar 50 60 100 TL olur mu asgari ücret 70 80 dolara falan geriler mi? çok kafaya takıyorum takmalı mıyım
ne dertler var.hocam biz asgarı ucretin 3 4 bin lira üstüyle 5 kişilik aile geçiniyok.

Hocam çok boş dertleri takiyorum şuan takmam gereken bir şey var mı bunlari takmalı miyim ? Bilgisayardan uzak dursam
Bilgisayardan uzak durmana gerek yok. boş şeylere takılman normal. kusura bakmayın ama bu da baya boş bir takıntılık hocam

Kanka eski konularınıda görmüştüm çok düşünüyorsun beynini boşaltamay çalış

Geri