Arama sonuçları: *

• Users: efost
  • Order by date
  1. E

Hiq Alpha t-man deneyim

Var mı değişiklilik?
  2. E

Soğutucum anakartıma olmuyormuş

a320m-f
  3. E

Soğutucum anakartıma olmuyormuş

Bu olayı başka kişilere de sordum, hepsi de bilgisayarcının kötü olduğunu söyledi. Sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Kısaca ve öz anlatayım: Kasama 5 ay önce Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucu taktırmıştım. Taktırırken adam, anakartımın mini ATX olduğundan soğutucu tam...
  4. E

2.El İşlemci Hakkında Soru

3 4 Aydır kullanmadığım eski bir işlemcim ve fanı var, satmayı düşünüyorum ama işlemciyi anakarta geri takmayı vs bilmiyorum.İnsanlara çalışıp çalışmadığını nasıl anlatabilirim?
  5. E

4 bin tl civarı anakart sorusu ve tavsiyesi

Kutuları yok maalesef piyasayı bilmiyorum yani rica etsem ortalama bi fiyat verme şansın var mı? 1733763126 Marka iyi mi,benim işlemci, fanı, anakart kaça gider peki?
  6. E

Micro atx istemiyorum normal ATX. 1733762982 Kaça gider peki 4 yıl falan kullandım hiç tamir falan görmedi temiz?
  7. E

Arkadaşlar, olayı kısaca anlatayım. Bizim bilgisayarcı, eski Ryzen 3 3100 işlemcim, stok fanı ve eski A320M-F anakartını getirirsen sana 2500 TL'ye B450 anakart veririm diyor. Sorularım şu şekilde: 1.Eski işlemci, stok fan ve anakartımı götürüp 2500 TL'ye B450 almak mantıklı mı? 2.Ya da bu...
  8. E

MX-6 alınır mı işlemci için?

Ekran Kartınada olur mu ne gibi farklar var peki sana göre ikisi arasında?
  9. E

MX-6 alınır mı işlemci için?

MX-4 veya MX-6 almayı düşünüyorum sadece 1 kere kullanıcam hangisi daha iyi soğutur?
  10. E

Kasanın Ön Tarafını Delmek

Crimson Guard kasam var ön tarafını alt tarafı açık hafiften ama masaya değdiğinden sanırım hava çıkmıyor. bu video gibi delsem ön tarafı 3:17 deki toz filtresinden koymazsam ne olur?
  11. E

İşlemci stok fan hakkında soru

Pcde stok fan hiçbir şekilde dönmüyor vidaları çıkaramıyorum, kasanın arkasındanda az bastırdım 1 i döndü öbürleri dönmedi bilgisayarı yeniden başlattığımda ise stok fan dönmedi sorularım şunlar: 1.Vidaları döndürürken tornavidayla bastırdım işlemciye bir şey olmuş olabilir mi? 2.Stok fanı...
  12. E

MMORPG oyun önerisi lazım

Hiç oynamadım,P2W mümkünse az olan ve kitlesi iyi olan oyun arıyorum zamanda çok problem yok.Metin 2 ve Knight düşünüyordum P2W çok diye biliyorum vazgeçtim. Not:Çok pahalı olmayan olursa iyi olur.
  13. E

20.000 TL hazır sistem tavsiyesi

Stok bitmiş alasıya :( başka tavsiyeleriniz var mı?
  14. E

x123?
  15. E

Kesin alacağım ve son sorum hangi ram daha iyi?
  16. E

O iyi midir? peki?
  17. E

İncehesapta bu fiyata 3060 lı sistemler var sanırım alıcam bu linktekini. 1731859689 Sistemin güç kaynağı nedir bulamadım.
  18. E

Vatan genelde pahlaı diyorlar ama baya iyiymiş herhangi bir problem çıkarır mı?
  19. E

Oyun ders karışık kullanılacak.
  20. E

Uygun fiyatlı hazır sistem tavsiyesi

Hayır max 17.
Top Bottom