https://www.trendyol.com/msi/pro-b6...0_TR&utm_source=share&utm_medium=product_free bunla onun farkı nedir hangisi iyidir?![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka bişey bakma bu fiyatta
B650mk daha iyi msi da vrm soğutucuları bile yok m2 slotu da 1 tane A serisi denebilir B ye benzemiyorhttps://www.trendyol.com/msi/pro-b6...0_TR&utm_source=share&utm_medium=product_free bunla onun farkı nedir hangisi iyidir?
B650m-r ile bunun farkı nedir![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka bişey bakma bu fiyatta
https://www.incehesap.com/asus-prim...et-ddr5-7200-ocmhz-matx-anakart-fiyati-70608/ peki bu nasılB650mk daha iyi msi da vrm soğutucuları bile yok m2 slotu da 1 tane A serisi denebilir B ye benzemiyor
B650mk de sadece 1 tane PCIe 5.0 ve o yuvada m2 soğutucusu var ve ekran kartı PCIe kısmı çelik yuva ağır ekran kartlarında vs sarkmasını kırılmasını önlüyor ama çok da gerekli değil ucuna destek koyarsan gayet normali de sağlam zaten asusun anakartlarda güçlendirilmiş kırılmaya karşı daha dayanıklı oluyor bende b650mr de 9070xt kullanıyorum 1 sene olcak sorunsuz.B650m-r ile bunun farkı nedir
İste yukarda anlattım arasında 500tl var b650mk olan daha mantıklı ben stok yok diye b650mr olanı aldım 8 ay önce yanına da m2 soğutucu alınca zaten b650mk fiyatına geldi şuan bulmuşken 5k ya b650mk olanı kaçırma.5k bandında alabileceğin bu dolulukta başka anakart yok evet bir tık eski olabilir ama sorun değil hala iyi satılıyor
B650m-k ile fiyatları yakınsa m-k al ama m-r alırsan da pisman olmazsın mı diyosun yani sistemi 7500f - 9060 xt 16gb dusunuyorumB650mk de sadece 1 tane PCIe 5.0 ve o yuvada m2 soğutucusu var ve ekran kartı PCIe kısmı çelik yuva ağır ekran kartlarında vs sarkmasını kırılmasını önlüyor ama çok da gerekli değil ucuna destek koyarsan gayet normali de sağlam zaten asusun anakartlarda güçlendirilmiş kırılmaya karşı daha dayanıklı oluyor bende b650mr de 9070xt kullanıyorum 1 sene olcak sorunsuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İste yukarda anlattım arasında 500tl var b650mk olan daha mantıklı ben stok yok diye b650mr olanı aldım 8 ay önce yanına da m2 soğutucu alınca zaten b650mk fiyatına geldi şuan bulmuşken 5k ya b650mk olanı kaçırma.5k bandında alabileceğin bu dolulukta başka anakart yok evet bir tık eski olabilir ama sorun değil hala iyi satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7500 8000e çıkarım diyorsan direkt b850m force al geç yoksa b650mk heryönüyle seni memnun eder gayet iyi
Evet hangisini ucuz bulursan al ama arada 500 fark varken b650mk olanı al daha iyi olurB650m-k ile fiyatları yakınsa m-k al ama m-r alırsan da pisman olmazsın mı diyosun yani sistemi 7500f - 9060 xt 16gb dusunuyorum