• Frontyra
      Frontyra, Klavye mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ak680 e bende bayıldım açıkçası
    • Frontyra
      Numlock tuşlu klavyem var şimdiki alacağım klavyede olsun yada olmasın farketmez açıkçası 1723409592 Doğru diyorsunuz model d yi söyleme sebebim tasarımı...
    • Frontyra
      Attığınız linklerde aralarında en beğendiğiniz bunu al deidğiniz hangisidir
    • Frontyra
      Kaç cm uzunlukta bir el olması gerekiyor benim elim 20cm uzunlukta dediğiniz mouse güzelmiş bu arada palm grip birde sanırım
    • Frontyra
      Glorious model d nasıldır acaba siz bu konularla bilgilisiniz anladığım kadarıyla 1723407052 Birde sahibinden linki varsa atma imkanınız varmı ben aratıp...
    • Frontyra
      Elim ortalama büyüklükte daha önce hiç ölçmedim açıkçası ölçüp yazarım isterseniz
    • Frontyra
      Teşekkürler başka önereceğiniz mouse ve klavye falan varmı mousea olarak sadece bunu mu öneriyorsunuz
    • Frontyra
      Frontyra, Klavye kategorisinde Klavye mouse önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Klavye ve mouse alıcam forumda çoğu konuya bakıp birşeyler kafamda oturur diye düşündüm kafam daha allak bullak oldu toplam bütçe 2k
    • Frontyra
      Frontyra, Mouse / Mousepad kategorisinde Çözüldü✓ Klavye mouse önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Klavye ve mouse alıcam forumda çoğu konuya bakıp birşeyler kafamda oturur diye düşündüm kafam daha allak bullak oldu toplam bütçe 2k
    • Frontyra
      31500 e snerjide vardı duruyormu hala bilmiyorum 7600 4060ti 16gb
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
983,553
Üyeler