Arama sonuçları: *

1. Frontyra

Türknet referans kodu

acaba kendileri veriyormu router müşteri hizmetlerini aradığımda yok demişti deşuanda elimde yok 2 gün sonra gelecekler kuruluma ona göre tarihi uzatabilirim dediğiniz gibiyse
  2. Frontyra

Türknet referans kodu

beyler özelden yazan bir arkadaşın kodunu kullandım yinede teşekkür ederim 1766579804 router kendim alıyormuşumda şuanda elimde yok 2 gün sonra gelecekler kuruluma ben kendimmi kurucam routerı
  3. Frontyra

TürkNet referans kodu

evet konunun tarihine bakmadım dalgınlıktan şimdi açtım
  4. Frontyra

Türknet referans kodu

birde router önerir misiniz? fiber için
  5. Frontyra

Türknet referans kodu

Türknete başvurucam davet kodu olan varmı
  6. Frontyra

TürkNet referans kodu

aga bende birazdan başvurucam kodunu kullanıyorum? pardon eskiymiş konu
  7. Frontyra

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

siz hangi tarayıcıyı denediniz brave denedim opera denedim vpn kapalı şekilde olmadı 1766141206 acaba telefonda mı denemem lazım ve vpn olarak ne kullandınız
  8. Frontyra

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

ya bende kayıt olamıyorum kaç tane e posta açtım olmadı Bu e-posta adresi kullanılamaz. Lütfen başka bir e-posta adresi deneyiniz. böyle diyor
  9. Frontyra

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

try ile coin alırsak sayıyormu
  10. Frontyra

Çözüldü✓ Aula f75 tuş kombinasyonu sorunu

tmm ya hallettim bios sürümünü güncelledim düzeldi yardımın için teşekkür ederim
  11. Frontyra

Yine aynı ctrlyle d ye basamıyorum ama bütün tuşlara basabiliyorum aynı anda ctrlye ve d ye basınca sorun yok ilk ctrl sonra d ye basınca d yanmıyor çok saçma bir şey
  12. Frontyra

Açıkçası çokta bir sorun teşkil etmiyor ama neden olduğunuda bilmek isterim
  13. Frontyra

Bende aynı dediğiniz gibi düşündümde windowsta şuanda kafam allak bullak oldu
  14. Frontyra

Ve ctrlde sadece d de oluyor 1732664394 Olmadı denedim 1732664516 Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibi 1732664597 Çok saçma bir şey değilmi daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorumda
  15. Frontyra

aynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor 1732664316 Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyor
  16. Frontyra

aula f75 klavyesiyle minecraftta ctrlye basıp hızlı koşarken d tuşu çalışmıyor ctrl w a s çalışıyor d çalışmıyor ama ctrlye basmayınca d çalışıyor bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur
  17. Frontyra

Oyuncu Laptop önerisi

işlemcinin kronik sıkıntısı falan mı var onu mu demeye çalıştınız anlamadım 1730136395 Kasımda indirimler gelecek diyorlar kasımda alırsın dedim arkadaşa
  18. Frontyra

Oyuncu Laptop önerisi

Peki neden etmediğini açıklarmısınız bilgilenmek açısından soruyorum
  19. Frontyra

Oyuncu Laptop önerisi

Merhaba iyi günler beyler arkadaşa laptop seçiyorduk bütçesi yukarda da belirttiğim gibi yardımcı olursanız sevinirim birde altta attığım linkteki laptop iyi mi https://shop.asus.com/tr/90nr0e85-m00c20-asus-tuf-gaming-a15-2023.html?ref=akakce&v=1.98
  20. Frontyra

Klavye mouse önerisi

Ak680 e bende bayıldım açıkçası
Geri