https://www.microsoft.com/applied-sciences/projects/anti-ghosting-demoaula f75 klavyesiyle minecraftta ctrlye basıp hızlı koşarken d tuşu çalışmıyor ctrl w a s çalışıyor d çalışmıyor ama ctrlye basmayınca d çalışıyor bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur
aynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyorhttps://www.microsoft.com/applied-sciences/projects/anti-ghosting-demo
dene ctrl+d yapınca ikisi birden yanıyor mu diye. Benim başıma daha gelmedi ghosting.
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyoraynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
aynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyor
Ve ctrlde sadece d de oluyoraynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyor
Olmadı denedimFabrika ayarına alıp denermisiniz
Galiba kısa yol tuşu FN+ESC olması lazım
3-5 saniye basık tutmak gerekiyordu
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibiVe ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Çok saçma bir şey değilmi daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorumdaVe ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibi
Fn+w yap tekrar dene. Yanlışlıkla mac ya da android moduna almış olabilirsin klavyeyi. Ctrl+d macte bir komut.Ve ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibi
Çok saçma bir şey değilmi daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorumda
Bende aynı dediğiniz gibi düşündümde windowsta şuanda kafam allak bullak olduFn+w yap tekrar dene. Yanlışlıkla mac ya da android moduna almış olabilirsin klavyeyi. Ctrl+d macte bir komut.
Fn basılı tutarak klavyenin üstten fotoğrafını çekip gönder bakayım ışıklarına
Durum nedirAçıkçası çokta bir sorun teşkil etmiyor ama neden olduğunuda bilmek isterim
Firmware kurulu mu peki? Sabah unuttum öğleden sonra gidince deneyecem benimkinde.Yine aynı ctrlyle d ye basamıyorum ama bütün tuşlara basabiliyorum aynı anda ctrlye ve d ye basınca sorun yok ilk ctrl sonra d ye basınca d yanmıyor çok saçma bir şey