ddk= dini değerlere küfür mdk da milli değerlere küfür bunlar kisaltma hocam. Cok haklisiniz eray konusunda bilincsizce izleyen bağimlilar hertürlü destek...
ddk ve mdk olmadiği sürece sıkıntı olacağini sanmiyorum ama insanlar linc etmeyi sever iki gün sonra yükseldiğinde bu önünüze cikabilir erayda olmamasi ya...
kral öncelikle basarabileceğine inaniyorum ve insallah basarabilirsin. irl mantikli geldi izlemesi keyifli olacaktir eğer avustralya da arkadaslarin...
cok haklısınız bu fiyatlarda manyetik gercekten riskli onun yerine red switch normal mekanik bakılabilir.
gamepower cok iyi markalardan birisi değil ayni...
gravion markasini hic duymadım hocam ona bisey diyemem ama gamepoweri görmüstüm hatta sepete de eklemisim yanlis hatirlamiyorsam pc hocasi story atmisti...
Günümüzde kirli bilgi ve hurafe bence en temel sorun hâline geldi internette. Farkında olan birisi zaten onun önüne geçecektir de bu zamanlarda biraz zor.
Yeni bir saas/micro-saas girisimindeyim ama doğru düzgün bir fikir bulamadim ondan sizden yardim istiyorum bana hayatinizda internetteki sorunlarınızı...