ddk= dini değerlere küfür mdk da milli değerlere küfür bunlar kisaltma hocam. Cok haklisiniz eray konusunda bilincsizce izleyen bağimlilar hertürlü destek cikacaktir yinede dikkat etmekte fayda var.
ddk ve mdk olmadiği sürece sıkıntı olacağini sanmiyorum ama insanlar linc etmeyi sever iki gün sonra yükseldiğinde bu önünüze cikabilir erayda olmamasi ya da olmasi baskabirisinde olup olmayacağini garantilemez tabii ki ama dikkat etmenizi tavsiye ederim
kral öncelikle basarabileceğine inaniyorum ve insallah basarabilirsin. irl mantikli geldi izlemesi keyifli olacaktir eğer avustralya da arkadaslarin tanidiklarin varsa irlde onların da olmasi güzel olacaktir bence cünkü sadece sen konusunca bir yerden sonra sıkılacaksin zor olacak arkadaslarin...
cok haklısınız bu fiyatlarda manyetik gercekten riskli onun yerine red switch normal mekanik bakılabilir.
gamepower cok iyi markalardan birisi değil ayni paraya cuma gaming gecesinden msi vb markalardan düsürebilirsin. tabi manyetik olmayacaktir zaten kesin manyetik alacağim gibi birseyin yoksa...
gravion markasini hic duymadım hocam ona bisey diyemem ama gamepoweri görmüstüm hatta sepete de eklemisim yanlis hatirlamiyorsam pc hocasi story atmisti gamepower alinabilir gibi geldi bana. diğer markalar hakkinda dediğim gibi bisey diyemem ama gamepower klavye vb. hci donanımlarda f/p bir marka.
Yeni bir saas/micro-saas girisimindeyim ama doğru düzgün bir fikir bulamadim ondan sizden yardim istiyorum bana hayatinizda internetteki sorunlarınızı yazabilirmisiniz.
Simdiden yardımlarınız için tesekkür ediyorum.
Ben aktif olarak kullaniyorum 26 kasim 2024te almisim temudan suan tek sıkıntısı bataryasının ömrünün dolmaya basladiğini düşünüyorum normalde örnek veriyorum 12 saat gidiyorsa suan 6 saat gibi tamamen örnek saatler ama azaldiğini hissedebiliyorum zaten kabloda olduğundan sıkıntı olmuyor...