Arama sonuçları: *

1. Z

Corsair Hydro H100X Alınır mı?

Arasındaki fark ne kanka
  2. Z

Kanka kasa 240mm
  3. Z

Arkadaşlar merhabalar kolay gelsin ben bir işlemci aldım ancak ana kartım biraz eski onu degistirecegim soğutma da eksik kalıyor ona da sıvı soğutmaya döneceğim bu sıvı soğutma https://www.amazon.com.tr/dp/B07B68T46Q?ref_=cm_sw_r_apann_dp_05HNJ57V2Q40Q1D6KCHX. Ryzen 7 5800x3d bu işlemciye...
  4. Z

Sıvı soğutma önerisi 240 mm

Arkadaşlar merhabalar hayirli akşamlar dilerim şimdi ben bir işlemci aldım R7 5800x3d lanet olsun ki aldım girmeyen masraf kalmadı ajxksj anakart falan da alacam da şimdi bende ki normal soğutma bunu kurtarmaz bende çok anlamıyorum bu işten bana bu işlemciyi rahatlikla soğuyacak bir sıvı soğutma...
  5. Z

yardım eder misiniz işlemciyi takıyorum ama ekrana göruntu gelmıyor

Kanka anakartin sayfasından baktım destekliyor görünüyordu ki destekliyor da ama bios update atmam lazım sanırım onuda bilmiyorum ben kökten halledecem direkt anakart alacam 1671190245 İlki iş görür dersen onu alayım bütçe kalmadı sjxksjd
  6. Z

Anakart A320M A PRO Ekran kartı MSI GeForce 1050 TI Ram 16GB Şuan kullandığım işlemci ryzen 3 1200 1671154448 b550 dionda kanka hangi b550 yazıom birsürü model çıkyıor
  7. Z

yeni bir işlemci aldım r7 5800x3d anakart a320m a pro var taktım ancak pc çalıştı ama ekrana görüntü gelmedı ne yapmam lazım acaba?
Top Bottom