Anakart A320M A PROSen git b550 al kardeş mosfet dayanmaz o anakartda o işlemciye. Sistemin diğer parçaları ne
b550 dionda kanka hangi b550 yazıom birsürü model çıkyıorSen git b550 al kardeş mosfet dayanmaz o anakartda o işlemciye. Sistemin diğer parçaları ne
Anakart A320M A PRO
Ekran kartı MSI GeForce 1050 TI
Ram 16GB
Şuan kullandığım işlemci ryzen 3 1200
Mesaj otomatik birleştirildi:
b550 dionda kanka hangi b550 yazıom birsürü model çıkyıor
Kanka anakartin sayfasından baktım destekliyor görünüyordu ki destekliyor da ama bios update atmam lazım sanırım onuda bilmiyorum ben kökten halledecem direkt anakart alacam5800X3D ve A320 ) Aldığın işlemciyi hakkında pek bilgin yok sanırım. Aşağıya uygun B550 anakart linki atıyorum. Bütçen varsa biraz daha iyi bir anakart seçebiliriz.
GIGABYTE B550M-DS3H rev.1.5, 4xDDR4, 2xM.2, DVI, HDMI, AM4 Soket Anakart
GIGABYTE B550M-DS3H rev.1.5, 4xDDR4, 2xM.2, DVI, HDMI, AM4 Soket Anakartwww.bizdehesapli.com
İlki iş görür dersen onu alayım bütçe kalmadı sjxksjdMsi B550M Pro-VDH AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi B550M Pro-VDH AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Daha iyisi dersen
Aynen agam alabilirsin ama ben 26 ay garantili 2.el msi mag mortar aldim 2500 tl ye. Sanada tavsiye ederim.garantili 2. El almayiKanka anakartin sayfasından baktım destekliyor görünüyordu ki destekliyor da ama bios update atmam lazım sanırım onuda bilmiyorum ben kökten halledecem direkt anakart alacam
İlki iş görür dersen onu alayım bütçe kalmadı sjxksjd
Bios update ile olur olmasına da, işlemcin çok güçlü senin anakartın kaliteli değil. Benim attığımı alabilirsin.Kanka anakartin sayfasından baktım destekliyor görünüyordu ki destekliyor da ama bios update atmam lazım sanırım onuda bilmiyorum ben kökten halledecem direkt anakart alacam
İlki iş görür dersen onu alayım bütçe kalmadı sjxksjd