Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ checking media fail hatası çözümü var mı

80UD model bir laptopum var biosa girmek istedim onun için lenovanın kendi sitesinden güncellemeyi indirdim ve bilgisayar kapandı checking media fail hatası aldım çözüm için biosa girdim bios ayarlarını varsayılana sıfırladım ancak hala aynı hatayı alıyorum lenovanın sitesinde flash biosa...
  2. D

Klavye mouse set alınır mı

Tamamdır hocam teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
  3. D

İncelemesine falan da baktım güzel klavye ama gerçekten 850 TL'ye değer mi o kısmı beni biraz geri çekiyor almaktan.Siz ne kadardır kullanıyorsunuz hocam birde kaç TL'ye aldınız?
  4. D

O çok bana uygun bir klavye değil hocam numpad yok
  5. D

Klavye öncelikli ihtiyacım 900tlye kadar bütçem var klavye için
  6. D

Birde sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Asus Tuf Gaming K1 Oyuncu Klavyesi 850tlye değer mi pahalı diyen arkadaşlar var ama çoğu klavyede şuan 800 lira zaten kararsız kaldım asus alsammı almasammı gidip geliyorum çok mu pahalı sizce
  7. D

Onu örnek olarak koydum hocam set şeklinde almaktansa tek tek almak daha mı mantıklı olur sizce
  8. D

Merhaba linkteki gibi setleri almak mantıklı mı eksi yanları nelerdir? https://www.hepsiburada.com/everest-km-r44-comrade-black-usb-gaming-led-keyboard-q-oyuncu-multimedia-headset-mouse-mousepad-p-HBCV000022X9WP
  9. D

Az Sesli Klavye Önerisi

Hocam sizin klavyede türkçe karakterleri gönderiyorlar mı (ö,ç,i,ğ,ü,ş harfleri yok gördüğüm kadarıyla)
Geri