Denizsoylu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba linkteki gibi setleri almak mantıklı mı eksi yanları nelerdir?
Onu örnek olarak koydum hocam set şeklinde almaktansa tek tek almak daha mı mantıklı olur sizceEverest'in düşük segment (benim gözümde 5 para etmeyen) ürünlerine bu kadar para vereceğine parça parça gerekirse farklı markalardan 600-700TL bandına daha iyi ekipman toplayabilirsin.
Gamenote ürünlerinin bence düşük segmentte fazlasıyla kaliteli olduğunu düşünüyorum.Gamenote - Game Garaj
Havit GameNote marka ürünler geniş ürün yelpazesi, en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Bu tarz setler genelde Everest ve Snopy markalarında oluyor. Bence tek tek almak mantıklı olur. Bütçen yoksa ihtiyaç sıralamana göre almanı öneririm. Örnek olarak klavye ve faren vardır ama kulaklığın yoktur. Önce kulaklık alırsın piyasada beğendiğin bütçene uygun olacak şekilde ya da arada fırsat ürünleri oluyor öyle yakalarsın ondan alırsın. Sonra sırasıyla klavyeni fareni değiştirirsin gibi gibi.Onu örnek olarak koydum hocam set şeklinde almaktansa tek tek almak daha mı mantıklı olur sizce
Birde sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Asus Tuf Gaming K1 Oyuncu Klavyesi 850tlye değer mi pahalı diyen arkadaşlar var ama çoğu klavyede şuan 800 lira zaten kararsız kaldım asus alsammı almasammı gidip geliyorum çok mu pahalı sizceEverest'in düşük segment (benim gözümde 5 para etmeyen) ürünlerine bu kadar para vereceğine parça parça gerekirse farklı markalardan 600-700TL bandına daha iyi ekipman toplayabilirsin.
Gamenote ürünlerinin bence düşük segmentte fazlasıyla kaliteli olduğunu düşünüyorum.Gamenote - Game Garaj
Havit GameNote marka ürünler geniş ürün yelpazesi, en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Ne almak istiyorsunuz tam olarak? İhtiyacınız ne yani klavye fare kulaklık falan? Bir de bütçeniz ne kadar?Birde sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Asus Tuf Gaming K1 Oyuncu Klavyesi 850tlye değer mi pahalı diyen arkadaşlar var ama çoğu klavyede şuan 800 lira zaten kararsız kaldım asus alsammı almasammı gidip geliyorum çok mu pahalı sizce
Klavye öncelikli ihtiyacım 900tlye kadar bütçem var klavye içinNe almak istiyorsunuz tam olarak? İhtiyacınız ne yani klavye fare kulaklık falan? Bir de bütçeniz ne kadar?
K552 Kumara alKlavye öncelikli ihtiyacım 900tlye kadar bütçem var klavye için
O çok bana uygun bir klavye değil hocam numpad yokK552 Kumara al
Ben Asus Tuf K1 den memnunum şahsen. Malzeme kalitesi premium hissettiriyor. Sağ üstteki ses ayarlama yuvarlağı da ayrı bir hava katıyor. Membran klavye ama mekanik hissiyatlı, oyunlarda falan basmama gibi bir sorun yaşamadım.Klavye öncelikli ihtiyacım 900tlye kadar bütçem var klavye için
İncelemesine falan da baktım güzel klavye ama gerçekten 850 TL'ye değer mi o kısmı beni biraz geri çekiyor almaktan.Siz ne kadardır kullanıyorsunuz hocam birde kaç TL'ye aldınız?Ben Asus Tuf K1 den memnunum şahsen. Malzeme kalitesi premium hissettiriyor. Sağ üstteki ses ayarlama yuvarlağı da ayrı bir hava katıyor. Membran klavye ama mekanik hissiyatlı, oyunlarda falan basmama gibi bir sorun yaşamadım.
Ben Gamemar indirimlerinden sınırlı stokdan K1 ve M3 combo şeklinde 450TL ye almıştım tam bir fırsat ürünü şeklinde denk gelmişti. 3-4 ay oldu heralde yazın almıştım. Memnunum o süreçten bu yana herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.İncelemesine falan da baktım güzel klavye ama gerçekten 850 TL'ye değer mi o kısmı beni biraz geri çekiyor almaktan.Siz ne kadardır kullanıyorsunuz hocam birde kaç TL'ye aldınız?
Tamamdır hocam teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinBen Gamemar indirimlerinden sınırlı stokdan K1 ve M3 combo şeklinde 450TL ye almıştım tam bir fırsat ürünü şeklinde denk gelmişti. 3-4 ay oldu heralde yazın almıştım. Memnunum o süreçten bu yana herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.