Neler Yeni

Klavye mouse set alınır mı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Everest'in düşük segment (benim gözümde 5 para etmeyen) ürünlerine bu kadar para vereceğine parça parça gerekirse farklı markalardan 600-700TL bandına daha iyi ekipman toplayabilirsin.

Gamenote ürünlerinin bence düşük segmentte fazlasıyla kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Everest'in düşük segment (benim gözümde 5 para etmeyen) ürünlerine bu kadar para vereceğine parça parça gerekirse farklı markalardan 600-700TL bandına daha iyi ekipman toplayabilirsin.

Gamenote ürünlerinin bence düşük segmentte fazlasıyla kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Onu örnek olarak koydum hocam set şeklinde almaktansa tek tek almak daha mı mantıklı olur sizce

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Onu örnek olarak koydum hocam set şeklinde almaktansa tek tek almak daha mı mantıklı olur sizce
Bu tarz setler genelde Everest ve Snopy markalarında oluyor. Bence tek tek almak mantıklı olur. Bütçen yoksa ihtiyaç sıralamana göre almanı öneririm. Örnek olarak klavye ve faren vardır ama kulaklığın yoktur. Önce kulaklık alırsın piyasada beğendiğin bütçene uygun olacak şekilde ya da arada fırsat ürünleri oluyor öyle yakalarsın ondan alırsın. Sonra sırasıyla klavyeni fareni değiştirirsin gibi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Birde sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Asus Tuf Gaming K1 Oyuncu Klavyesi 850tlye değer mi pahalı diyen arkadaşlar var ama çoğu klavyede şuan 800 lira zaten kararsız kaldım asus alsammı almasammı gidip geliyorum çok mu pahalı sizce

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Birde sizden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Asus Tuf Gaming K1 Oyuncu Klavyesi 850tlye değer mi pahalı diyen arkadaşlar var ama çoğu klavyede şuan 800 lira zaten kararsız kaldım asus alsammı almasammı gidip geliyorum çok mu pahalı sizce

Ne almak istiyorsunuz tam olarak? İhtiyacınız ne yani klavye fare kulaklık falan? Bir de bütçeniz ne kadar?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Klavye öncelikli ihtiyacım 900tlye kadar bütçem var klavye için
Ben Asus Tuf K1 den memnunum şahsen. Malzeme kalitesi premium hissettiriyor. Sağ üstteki ses ayarlama yuvarlağı da ayrı bir hava katıyor. Membran klavye ama mekanik hissiyatlı, oyunlarda falan basmama gibi bir sorun yaşamadım.

İster bilek desteği ile istersen bilek desteksiz kullanabilirsin. Ben önceki klavyemden bilek desteksiz alıştığım için bilek desteğini hiç takmadım.
Bu arada bilek desteği için plastik tırnakları çok hassas diyorlar. Taktıktan sonra geri çıkarırken kıranlar olmuş o yüzden hiç kullanmayacaksan takmamak da fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Soylu
Ben Asus Tuf K1 den memnunum şahsen. Malzeme kalitesi premium hissettiriyor. Sağ üstteki ses ayarlama yuvarlağı da ayrı bir hava katıyor. Membran klavye ama mekanik hissiyatlı, oyunlarda falan basmama gibi bir sorun yaşamadım.
İncelemesine falan da baktım güzel klavye ama gerçekten 850 TL'ye değer mi o kısmı beni biraz geri çekiyor almaktan.Siz ne kadardır kullanıyorsunuz hocam birde kaç TL'ye aldınız?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
İncelemesine falan da baktım güzel klavye ama gerçekten 850 TL'ye değer mi o kısmı beni biraz geri çekiyor almaktan.Siz ne kadardır kullanıyorsunuz hocam birde kaç TL'ye aldınız?
Ben Gamemar indirimlerinden sınırlı stokdan K1 ve M3 combo şeklinde 450TL ye almıştım tam bir fırsat ürünü şeklinde denk gelmişti. 3-4 ay oldu heralde yazın almıştım. Memnunum o süreçten bu yana herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Soylu
Ben Gamemar indirimlerinden sınırlı stokdan K1 ve M3 combo şeklinde 450TL ye almıştım tam bir fırsat ürünü şeklinde denk gelmişti. 3-4 ay oldu heralde yazın almıştım. Memnunum o süreçten bu yana herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.
Tamamdır hocam teşekkür ederim vakit ayırdığınız için

Top Bottom