Arama sonuçları: *

• Users: can53
  • Order by date
  1. C

Egea star stop devre dışı ikaz lambası yanma

1.6 dizel manüel
  2. C

Bağlattım makineye oksijen sensörü arızalı diyor ama araçta herhangi bir şekilde çekiş düşüklüğü rolantide dalgalanma yani herhangi bir farklılık yok araçta
  3. C

2017 launge plus egea 1.6 aracım var aracımda starstop devredışı ikaz lambası ve motor ışığı yanıyor oksijen sensörünü söküp temizledin ama sonuç yine aynı
  4. C

çift kanal ram yaptım mavi ekran alıyorum arızalı değil ramlar her şey güncel

peki şey diyeceğim ben ram aldım geldi taktım ve mavi ekran verdi sonra geri gönderdim yeni ürün verdiler onuda taktım mavi ekran verdi sonra slottan şüphelendim kendi ramimi taktım oraya ve pc kendine aralıklarla reset atmaya başladı kullaırken duurp duruken reset atmaya başladı acaba statik...
  5. C

1671280360 ramlar uyumlu diyorlar sordum gerekli yerlere
  6. C

bu rama uyumlu ram atarmısınız bana
  7. C

yerlerinimi değiştireyim 1671209005 ramlar uyumlu değilmi 1671209059 yerlerini değiştirdim bu bi etkenmidir bir olayı varmıdır
  8. C

https://www.mediafire.com/file/vb9705v0nj3307i/121022-18656-01.zip/file minidump dosyasında bunlar var pc acer aspire 7 a715 42 g
Top Bottom