https://www.mediafire.com/file/vb9705v0nj3307i/121022-18656-01.zip/file
minidump dosyasında bunlar var pc acer aspire 7 a715 42 g
minidump dosyasında bunlar var pc acer aspire 7 a715 42 g
çift kanal için aldığınız ramlarin cl ve mhz değerleri aynı mı
yerlerinimi değiştireyimRamlerin Part ve seri numaraları farklı durumu düzeltmek için ramlerden birisinin yerine diğerinin aynısından yerleştirin.
yerlerini değiştirdim bu bi etkenmidir bir olayı varmıdırCL değerleri farklı gibi. Ramler Dual olarak da çalışmıyor. Uyumsuz sanırım.
bu uyumlu mu?Kingston 8gb 3200 Mhz Ddr4 CL22 Ram KVR32S22S6/8 biri bu CL22 değerinde
"acr32d4s2s1me-8" şuna bakıyorum bir türlü tam CL değerine ulaşamadım.
işte ikisinin tam uyumlu olduğunu tespit edemedim. Ama ekran görüntüsüne bakınca Single olarak çalışıyor. Dual olarak göstermiyor. Yani ramler Dual olarak çalışmıyor şu anda.bu uyumlu mu?
yerlerini değiştirdikten sonra DUAL yazısı bendeki gibi geliyorsa sorun olmaz. Yine Single yazıyorsa uyumsuz oluyor sanırım.yerlerinimi değiştireyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramlar uyumlu değilmi
yerlerini değiştirdim bu bi etkenmidir bir olayı varmıdır
Sorun da orada. O rami internette arattığımda net bir CL değeri vs bulamadım. Yoksa direk uyumlu model atacaktım. Belki elinizdeki rami satıp. Dual channel bir kit alsanız daha verimli olur. Bende 16gb vardı Laptop içinde. Ben çıkardım onu, yerine 2x16 lık ram aldım. Birkaç yabancı sitede o ram için yine öneri istediklerini gördüm ama net bir şey bulamadım.bu rama uyumlu ram atarmısınız bana
sizin ram bu, özellikleri vsbu rama uyumlu ram atarmısınız bana
Ramler uyumsuz birisini iade edip yerine diğeri ile uyumlu ram takın.yerlerinimi değiştireyim
ramlar uyumlu değilmi
yerlerini değiştirdim bu bi etkenmidir bir olayı varmıdır