W

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• W
      w1theN, Oyuncu koltuğu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tabi ki belirli süre sonra bakım ile giderilebilecek sorunlar ama kullanımdan 1 2 ay sonra sadece gıcırdama değil genel olarak sorun oluşan koltuklar mı...
    • W
      w1theN, Mobilya kategorisinde Oyuncu koltuğu önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar Oyuncu koltuğu arıyorum bütçem 10-11K arası 12yi zorlayabilirim . Günde en az 8-9 saat oturacağım. Haftalardır araştırıyorum...
    • W
      w1theN, Monitör önerisi XL2566k vs 2566X+ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bende bu modeli almayı düşünüyorum ama 2566k modeli olan 360hzden bu modele geçmiş birinin yorumu benim için çok önemli arkadaşının eski kullandığı model k...
    • W
      w1theN, Monitör kategorisinde Monitör önerisi XL2566k vs 2566X+ başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba. XL2566k ve XL2566X+ arasında kaldım. Forumlar da X+'nın k modelinin boyutuna göre daha küçük olduğunu ve bunun performansta etkili olduğunu ve...
    • W
      w1theN, Toplayacağım sistem için donanım önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Amacım sade cs2de 400fps üzeri almak olduğundan fp olması benim için önemli 9700x için 4bin daha eklemem lazım sahibindenden baktım şimdi 7700 yeterli olur...
    • W
      Merhabalar sistem toplamaktayım. Sistemimde sadece CS2 ve FPS türlerini oynayacağım. Donanım olarak eksik ve artıları için cevaplarsanız memnun olurum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,906
Üyeler
190,828
Son üye
Muhammed K.
Geri