Arama sonuçları: *

1. W

Oyuncu koltuğu önerisi

tabi ki belirli süre sonra bakım ile giderilebilecek sorunlar ama kullanımdan 1 2 ay sonra sadece gıcırdama değil genel olarak sorun oluşan koltuklar mı diye merak ettim. hawk future şuan en az 13bin olarak buldum internette 1774407522 andromeda aklımda olan modellerden biri teşekkür ederim
  2. W

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar Oyuncu koltuğu arıyorum bütçem 10-11K arası 12yi zorlayabilirim . Günde en az 8-9 saat oturacağım. Haftalardır araştırıyorum xdrive,hawk,zio,exvega gibi markalar arasında git gel yapıyorum. Hawk'ı bir arkadaşım 1-2 ay sonra gıcırdama yaptığını ve rahat olmadığını söyledi. Aynı şekilde...
  3. W

Monitör önerisi XL2566k vs 2566X+

bende bu modeli almayı düşünüyorum ama 2566k modeli olan 360hzden bu modele geçmiş birinin yorumu benim için çok önemli arkadaşının eski kullandığı model k modelimiydi ?
  4. W

Monitör önerisi XL2566k vs 2566X+

Merhaba. XL2566k ve XL2566X+ arasında kaldım. Forumlar da X+'nın k modelinin boyutuna göre daha küçük olduğunu ve bunun performansta etkili olduğunu ve renklerin ve genel özelliklerinin K modeline göre daha kötü olduğunu söyleyen de var daha iyi olduğunu söyleyen de var. Kullanmış ve...
  5. W

Toplayacağım sistem için donanım önerisi

Amacım sade cs2de 400fps üzeri almak olduğundan fp olması benim için önemli 9700x için 4bin daha eklemem lazım sahibindenden baktım şimdi 7700 yeterli olur mu. MSI 650W PSUyu daha almadım ama daha öncesinde de kullanmıştım güç kısmında yeterli olursa işime gelir bütün sistem 500 550 çeksede...
  6. W

Toplayacağım sistem için donanım önerisi

Merhabalar sistem toplamaktayım. Sistemimde sadece CS2 ve FPS türlerini oynayacağım. Donanım olarak eksik ve artıları için cevaplarsanız memnun olurum. Mevcut olarak RTX 3070 ekran kartım var. Anakart olarak ASUS Prime B650M-R almayı düşünüyorum. İşlemci olarak R7 7700 düşünüyorum fakat 7500F...
  7. Sıfır Logitech G Pro X 2
    Closed

Satılık Sıfır Logitech G Pro X 2

Kulaklık yurt dışından hediye olarak geldi. Sadece kutusu açıldı kullanılmadı. Kutu içeriği tam ve eksiksizdir. Yurt dışından alındığından Fatura ve garantisi mevcut değildir. Bu yüzden fiyatı bu kadar düşürdüm.
    7,500.00 TRY
  8. Logitech G Pro X Kablolu 7.1
    Closed

Satılık Logitech G Pro X Kablolu 7.1

Kutusu Faturası Mevcuttur garantisi 6 ay daha devam etmektedir. Deri pedleri hiç kullanılmamıştır. En ufak çizilme yırtılma veya deforme yoktur. Son fiyattır.
    3,000.00 TRY
  9. W

CS2 İÇİN EKRAN KARTI

bütçe 15k fakat bu iki karttan birisini almak istiyorum
  10. W

CS2 İÇİN EKRAN KARTI

Merhabalar CS2 oyuncusuyum Ekran kartım rx570 ve hiç yeterli değil. İşlemcim ryzen 5 5600 2. el bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat 2 kart arasında kararsız kaldım 3060Ti ve 4060 arasında kaldım sadece cs oynuyorum sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Geri