ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum fix sürekli bir hata cıkar ve sorunu çözemiyorlar sözleşme bittiğinde yeni bi altyapıya geçmek şart en azından umursasınlar yeter.
antalyadayım, her yıl illaki böyle bir durumla karşılaşmaktan bıktım adamlar afederrsiniz iplemiyor bile arıyorum 1 veya 2 gün sonra dönüyorlar ödediğimiz parayla bizi kandırıyorlar.
dostum müşteri hizmetleriyle en başından iletişime geçtim arızayı tespit edip onaracaklarını söyleyip duruyorlar, ben başka birisinin bugün veya daha önceden yaşayan ve problemi çözen birisi olur mu diye yazıyorum.
arkadaşlar bu sabahtan itibaren internetimde aşırı bi yavaşlık vardı bu sebeple dışarı çıkmıştım geri geldiğimde internetimde sadece belirli şeylere girebildiğimi fark ettim normalde yavaşta olsa açılıyordu ama eve ggeldiğimde sadece instagram youtube gibi platformlara girebiliyorum örnek olarak...
merhaba arkadaşlar sorunum şu: daha önceden kablo kullanarak ps4 kolumla sekiro oynuyordum kablo kısa geldiği için bluetooth adaptörü satın aldım fakat bu seferde kolu görüyor fakat koldaki tuşlara bastığımda algılamıyor direk oyuna girdiğimde algılamıyor emulator olarak xOutput kullanıyorum...
klavyeyi bundan 4 5 ay once almıştım normal bir şekilde kullanıyordum bir kaç hafta once tab tuşum çalışmamaya başladı , kirli oldugunu düsündügüm icin temizledim ama pek bir şey yoktu kir acısından sizce sebebi ne olabilir cozum oneriniz var mi?
herkese hayırlı bayramlar elimde sanayide böyle yatan bi arabam var 4. ve 5. vitese geçmiyor onun dışında göründüğü gibi 85 bin gibi bi fiyata koydum fakat satılmıyor aklımda satıp üstüne para ekleyip nmax veya pcx gibi motor almak vardı fakat bu fiyata pek alınmıyor emsallerine bakıyorum 240 a...
iyi akşamlar %60 magic refiner klavyemin v tuşu aydınlatması takılı kaldı forza horizon 4 oynarken yanlış bir tuş kombinasyonuna bastım ve rengi takılı kaldı bilginiz varsa bunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim