Arama sonuçları: *

• Users: osmnd
  • Order by date
  1. osmnd

Yardım İnternetim var ama kullanamıyorum

ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum fix sürekli bir hata cıkar ve sorunu çözemiyorlar sözleşme bittiğinde yeni bi altyapıya geçmek şart en azından umursasınlar yeter.
  2. osmnd

antalyadayım, her yıl illaki böyle bir durumla karşılaşmaktan bıktım adamlar afederrsiniz iplemiyor bile arıyorum 1 veya 2 gün sonra dönüyorlar ödediğimiz parayla bizi kandırıyorlar.
  3. osmnd

dostum müşteri hizmetleriyle en başından iletişime geçtim arızayı tespit edip onaracaklarını söyleyip duruyorlar, ben başka birisinin bugün veya daha önceden yaşayan ve problemi çözen birisi olur mu diye yazıyorum.
  4. osmnd

arkadaşlar bu sabahtan itibaren internetimde aşırı bi yavaşlık vardı bu sebeple dışarı çıkmıştım geri geldiğimde internetimde sadece belirli şeylere girebildiğimi fark ettim normalde yavaşta olsa açılıyordu ama eve ggeldiğimde sadece instagram youtube gibi platformlara girebiliyorum örnek olarak...
  5. osmnd

Öneri Ps4 kolum pcde hareket görmüyor

merhaba arkadaşlar sorunum şu: daha önceden kablo kullanarak ps4 kolumla sekiro oynuyordum kablo kısa geldiği için bluetooth adaptörü satın aldım fakat bu seferde kolu görüyor fakat koldaki tuşlara bastığımda algılamıyor direk oyuna girdiğimde algılamıyor emulator olarak xOutput kullanıyorum...
  6. osmnd

magic refiner mk25 tab tuşu çalışmıyor

klavyeyi bundan 4 5 ay once almıştım normal bir şekilde kullanıyordum bir kaç hafta once tab tuşum çalışmamaya başladı , kirli oldugunu düsündügüm icin temizledim ama pek bir şey yoktu kir acısından sizce sebebi ne olabilir cozum oneriniz var mi?
  7. osmnd

GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB Ekran Kartı H61 Anakart'a Takılabilir Mi?

kanka ben ekran kartını kullanıyorum kasama biraz zor sığdı senin kasana bakıp yorumlayabilirim.
  8. osmnd

RTX 4070 800 LİRA HIZLI OLAN KAZANIR

ben zamanında monitör almıştım 2. el geldi üzerine ekranda cizik vardi iade kabul etmediler
  9. osmnd

Bu arabayı nasıl değerlendirebilirim ?

hocam mantıklı mantıklıda adamlar 40 - 50 bin tlden bahsediyor o fiyata 50 cc lik scooter alınmıyor.
  10. osmnd

Yaptığım sistem rdr2 kaldırırmı

bu butceye 2. el daha iyisini toplarsın
  11. osmnd

4GB Ekran kartı üzer mi?

12. osmnd

satacağım.
  13. osmnd

4GB Ekran kartı üzer mi?

fiyatı ne kadar
  14. osmnd

herkese hayırlı bayramlar elimde sanayide böyle yatan bi arabam var 4. ve 5. vitese geçmiyor onun dışında göründüğü gibi 85 bin gibi bi fiyata koydum fakat satılmıyor aklımda satıp üstüne para ekleyip nmax veya pcx gibi motor almak vardı fakat bu fiyata pek alınmıyor emsallerine bakıyorum 240 a...
  15. osmnd

Yardım Klavyemin rainbow aydınlatması takılı kaldı

nasıl yapılıyor bilmiyorum
  16. osmnd

cok tesekkur ederim oldu
  17. osmnd

iyi akşamlar %60 magic refiner klavyemin v tuşu aydınlatması takılı kaldı forza horizon 4 oynarken yanlış bir tuş kombinasyonuna bastım ve rengi takılı kaldı bilginiz varsa bunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  18. osmnd

bu pc nin fiyatı ne kadar ?

kral yanlış anlama kasayı 1 ay once aldım ekipmanların sadece kutusu açıldı kullanmadım bile neden bu kadar az fiyat biçtin
  19. osmnd

bu pc nin fiyatı ne kadar ?

imzamdada var ama yazayım Kasa Gigabyte b450m k amd ryzen 5500 gigabyte rx6600 eagle mld 500 gb m gamebooster GB-G3309B 550W 80+ Ekipmanlar rampage rm-550 144 hz monitör Magic Refiner mk 25 %60 red stiwch klavye logitech g203 mouse hosimoln 70x30 beyaz mousepad kasayı 1 ay once aldım...
Geri