Arama sonuçları: *

1. Scheriff

Yardım Split Fiction coop nasıl oynarım?

2 kişinin aynı bilgisayar bağlanıp çevrimiçi oyun oynamasına yarayan bir uygulama, yeteri kadar upload hızınız varsa öneririm.
  2. Scheriff

Yardım Split Fiction coop nasıl oynarım?

İtemsatıştan hesap al, parsecle arkadaşını ekleyip oyna.
  3. Scheriff

Bu gamepad alınır mı

F710'un önünden sinek geçse bağlantı kopuyor diyenler vardı.
  4. Scheriff

Bu gamepad alınır mı

Logitech f310 bakabilirsin.
  5. Scheriff

Steam Cüzdan Bakiyesi

Gameship.io'ya başvurabilirsin işin daha hızlı görülür.
  6. Scheriff

Kule tipi soğutucudan gelen fan tıkırdaması

Ön fanı temizledim, yağını yeniledim ama sorun çözülmedi bende arka fanı ön fana takarak sorunu çözdüm.
  7. Scheriff

❌İndirim Bitti! Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

ilk sayfadaki gönderiyi paylaşan arkadaş'In linkine tıklayın ordan işlemcilere bakabilirsin, onun dışında çıkarılan tüm ekran kartlarında geçerli sanırım.
  8. Scheriff

Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

Hall effect yeni bir tetik türü olduğundan yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı. Dualsense'in veya Xbox 9. neslin böyle bir özelliği yok hatta benim 9. nesil Xbox kolum drift yapıyordu. Xbox'ın güzel yanı şu böyle durumlarda sıfırıyla değiştiriyorlar. onun dışında bütçeni belirtirsen önerebilirim.
  9. Scheriff

Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

Dualsense desteği çok gelişti, neredeyse her oyuna getirmeye başladılar. Sadece destek değil aynı zamanda arayüzü de ona göre değiştiriyorlar. uzun ömürlü bir şey istiyorsanız hall effectli gamepadleri öneririm.
  10. Scheriff

❌İndirim Bitti! Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

intel arc ekran kartlarına sahip olanlar perakandecisinden ana anahtar isteyip şansını deneyebilir. 3 gün bekledim ve kodu aldım. 31 ekim'e kadar şansınız var.
  11. Scheriff

Öneri Gamepad'lere alışamadım

Yıllardır tür farketmeksizin gamepadle oynarım. Xbox 8. ve 9. nesil kullandım. PS5'imin olduğu zamanlar dualsense'İ denedim şu anda GameSir Supernova kullanıyorum. Makro tuşlarıyla fonksiyonlarıyla aşırı iyi bir gamepad ve oyun oynarken deneyimimi çok arttırıyor. 5-6 senedir Baldur's gate 3...
  12. Scheriff

Yardım GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Triggerlarda hall effect mi membran mı daha iyi oluyor?
  13. Scheriff

SuperNova'nın Nova 2 Lite'a göre farklılıkları neler? gördüğüm kadarıyla şarj istasyonu var.
  14. Scheriff

Hall Effecte sahip olan bir gamepad arayışına giriştim. Gamesir'ün çok fazla önerildiğini gördüm. GameSir Nova 2 Lite'ın arka Trigger tuşlarını ayarlayabiliyor olmamız ve hall effectli olması ilgimi çekti. Alanlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  15. Scheriff

Steam oyun alamıyorum

Enpara ve İş bankasıyla denedim hemen hemen aynılar. Çok fark ettiğini görmedim.
  16. Scheriff

Steam oyun alamıyorum

Dediğiniz yöntemi ben de uyguluyordum ama 3-4 dolarlık oyunlara yapıyordum. 12 dolar olunca 10-20 lira komisyon koyar. Space marine 2 aldığımda 70 liraya yakın komisyon ödemiştim.
  17. Scheriff

Steam oyun alamıyorum

Steam bakiyesine iade etme seçeneği var.
  18. Scheriff

Steam oyun alamıyorum

10 + 5 şeklinde oluyor. Eskiden 3 dolar seçeneği de vardı sanırım.
  19. Scheriff

Steam oyun alamıyorum

Steam Currency converter gibi bir eklenti kullanıyorsunuz google'ın dolar kurunu görürsünüz ama bankalar kendi dolar kurlarına göre komisyon alırlar. Gameship'ten %10 indirimle alabilirsiniz veya Klasgame gibi sitelerden cüzdan bakiyesi alarak bu sorunu çözebilirsiniz, sıkıntı olmaz.
  20. Scheriff

Max 10 k oyuncu koltuğu önerisi

IKEA-Markus, Fileli yapısı sıcak havalara birebir.
Geri