Yardım Split Fiction coop nasıl oynarım?

Reaksiyon skoru
48
Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki

Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki
İtemsatıştan hesap al, parsecle arkadaşını ekleyip oyna.

youtube a split fiction online fix yaz 2 dosya değişimi ile steamden oynarsın arkadaşınla

Steamden hesap aldım, arkadaşı eve cagirdim local olarak girdik. Parsec'ide deneyecez yarın.

Korsan önermek yasak mı bilmiyorum ama hesap alamadan da yapabilirsin online fix diye site var oradan her oyun için izlemen gereken yol oluyor ona uy yap ama başka bir steam hesabı açıp öyle yapın banlanma ihtimaliniz olabilir biz arkadaşımla paramız olmadığından öyle yapıp oynamıştık oyunu

Güzel bir site mi?
Çoğu oyun var ben kaspersky ile tarattığımda herhangi bir virüs vesaire yoktu ve sistemimde yavaşlama olmamıştı gayet sevdiğim bir site bir sürü oyun oynadık ama beğenmedik maalesef sorun benle arkadaşımda oyun kafalarımız uyuşmuyor

Mantığı nedir hocam? Size online oyun mu sunuyor
Ustam anlatımı çok uzun ama kısa mantık oyunu crackli indirip online fix dosyalarını oyunun içine atıyorsunuz ve bu oyunu steam oyun klasörüne atıp exesini steame ekleyip çalıştırdığınızda oyunu arkadaşınızla oynayabiliyorsunuz anlatma olarak karmaşık gelecektir youtubedan videosunu izleyin

Geri