Arama sonuçları: *

1. C

Sizce Hangi Anakart Alınmalı?

ASUS TUF Gaming B550M-E öneririm, üstelik üstünde bios flashback tuşu mevcut, USB üzerinden eski işlemciye gerek kalmadan bios güncellemesi de yapabilirsin.
  2. C

AMD li bi sistem var almalımıyım Asteria

bütçen ne kadar kardeş?
  3. C

Yd 14 pro max alınır mı? ?

4 ay süresi sim kartı telefona taktığın zaman aktif olur şuan ki güncel imei kayıt ücreti 2700 TL ocak 1 den sonra 6 bini görecek yeni yasa ile yasal süreç bitince telefonun kapanır ve kayıt yaptırana kadar kapalı kalır öyle yenilenme falan yok tavsiyem hemen alıp imei kaydını yaptırman öyle 4...
  4. C

rx6600 fps drop sorunu

kademeli düşürmeyi dene bi de bro ayrıca yük altında cpu sıcaklığın ne peki?
  5. C

Çözüldü✓ Edit B550-Plus WIFI II aldım, Ryzen 5 5600 işlemci, Kuletipi fan önerileri

daha iyi mosfet soğutması crossfire desteği, type-c çıkışı ve desteklenen bir kaç fazla yazılım gibi artıları var ama performans bakımından çok bi fark olmaz.
  6. C

RX 6700 HAZIR SİSTEM ALINIR MI

itopya, sinerji, gamingen in indirimlerini takip et yıl başı yaklaşıyor yakalama şansın yüksek
  7. C

rx6600 fps drop sorunu

en düşük işemci durmu ve en yüksek işlemci durumunu %100 den %99 a çek dropların kesilir ama 5 -10 fps düşüş yaşarsın en azından drop yemezsin eski sistemimde işe yarıyordu. fanlarını da temizlersen sonuç elde edebilirsin
  8. C

RX 6700 HAZIR SİSTEM ALINIR MI

Dostum her şey bütçe ile alakalı. bu sistemde modifikasyon yapmazsan ilerde zorlar seni işlemcisi en azından ryzen 5 5600 olan depolamada 1 tb m2 ye sahip daha performanslı bir rx6700(sapphire &asus gibi) serisi kart almanı tavsiye ederim. ama her şey senin beklentin ve kullanımına bağlı
  9. C

Çözüldü✓ Edit B550-Plus WIFI II aldım, Ryzen 5 5600 işlemci, Kuletipi fan önerileri

aynı işlemci ile ben kullanıyorum bu anakartı bios güncellemesi gerekmiyor evet b550 chipset var üstünde bütçeden kaynaklı asus prime b550 plus alacaktım 500 tl ucuz olduğu için tuf u almıştım...
  10. C

R5 5600 İçin Sıvı Soğutma Almalımıyım

https://www.amazon.com.tr/Snowman-Intel-Uyumlu-So%C4%9Futucu-Rainbow/dp/B08Y9245QM/ref=sr_1_16?adgrpid=119618595083&gclid=Cj0KCQiA14WdBhD8ARIsANao07hJA5yHl7LI21JT0xZaal8KEsIAZgs4_p0CugZiHN3Pf0--qia7engaAo8pEALw_wcB&hvadid=509821811906&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=3430146256348...
  11. C

tam 3 binlik asus tuf gaming b550m-e var işini görür
  12. C

🔥İndirim İtopya Gamepad indirimleri

f710 un r1 l1 tuşlarında ps veya xbox kollarındaki gibi switch yok normal basınca tık tık hatta tak tak ses çıkarıyor :D zamanlada özelliklede fifa oynuyorsan o tuş depar ata ata yalama oluyor :D
  13. C

❌İndirim Bitti! Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB 8.900 tl

stok gözükmüyor bende
  14. C

Sapphire nitro+ RX 6650 XT alınır mı

kesinlikle evet ikisinide denemiş biri olarak 660 xt ile 6700 arasında yok denecek kadar az fark var hangisini ucuza bulursan yapıştır. gencerde güvenilirdir. 1671558636 gencer güvenilir sinerjide de var ikisinden de alabilirsin. dual fanlı kartlar ikiside kasaya sığma konusunda sorun...
  15. C

bi bak https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-amd-radeon-rx-6700-pulse-11321-02-20g-160-bit-gddr6-10-gb-fiyati,913912.html
  16. C

sapphire kartların genelde soğutması güzel olur bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum, sistem gerekliliklerinde minimum 500w psu tavsiye edilmiş ama diğer kullandığın donanımlarda psu için önemli tavsiyem imkanın varsa nitro+6700 xt ye bi bak.
  17. C

3060 Ti'lı Sistemim ne kadar eder ?

piyasada satılan hazır sistemlerin kullandığı çöp anakartlardan yok en azından üzerinde ekran kartında sistemi alanı bi 3 4 yıl daha götürür 17k nın altına verirsen yazık olur.
  18. C

USB uzatma kablosuyla kullanılan mouse & klavyenin oyun performansı düşür mi?

Arkadaşlar merhaba, oyunlarımı televizyon ekranından oynamaya karar verdim bunu için klavye ve mouse mi koltuğuma taşımam gerekli bunu çözmek için 1 adet 5 metre usb uzatma kablosu almayı düşünüyorum bu kabloya bağlayacağım usb çoklayıcıylada klavye mouse mi kullanmayı düşünüyorum fakat klavye...
  19. C

Amd R5 5600x gürültü sorunu

İşlemci yük altındayken uğultu yapması amd stok fanının karakteristik bir sorunu bunu değiştiremezsin ama sistem boştayken yapıyorsa windows güç ayarlarından en düşük yükte cpu fan yüzdesini yüzde 20 lere çekerek sesini kesebilirsin.
  20. C

Bu Sistemi Almayı Düşünüyorum

parçaları tek tek piyasadan topladığında fiyat ne oluyor? eğer aynı fiyata denk geliyorsa kasa kaliteni düşürüp ssd yi 1 tb yapıp depolama içinde 1 yada 2 tb mekanik disk alabilirsin (eğer iyi oyun oynayacaksan). hatta ramlari de 3600 mhz ye çıkartarak 15-30 fps ekstra alabilirsin. bir diğer...
Top Bottom