rx6600 fps drop sorunu

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar selam 1 hafta önce sapphire pulse rx6600 aldım bazı oyunlarda hatta çoğunda çok fazla fps dropu yiyorum bunun bir çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim driver güncel bu arada

22.Q4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ3 10100F
H410M
8X2 2666MHZ RAM
650WATT PSU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22,Q4
Sistem kombinasyonunuz ekran kartınıza göre çok düşük. Özellikle işlemci ve RAM'e bakılırsa darboğaz kaçınılmaz. Oyun içi CPU/GPU kullanımınıza baktınız mı?

Sistem kombinasyonunuz ekran kartınıza göre çok düşük. Özellikle işlemci ve RAM'e bakılırsa darboğaz kaçınılmaz. Oyun içi CPU/GPU kullanımınıza baktınız mı?
ram konusunda kesinlikle darboğaz yaşamadım işlemcidede aynı test ettim hepsini diğer testlerede baktığım zaman %2-%3 gibi darboğaz mevcut oda hatrı sayılır bir değer değil zaten

ram konusunda kesinlikle darboğaz yaşamadım işlemcidede aynı test ettim hepsini diğer testlerede baktığım zaman %2-%3 gibi darboğaz mevcut oda hatrı sayılır bir değer değil zaten
Pek imkanlı durmuyor, test ederken hangi değerlere baktınız ve hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?

Pek imkanlı durmuyor, test ederken hangi değerlere baktınız ve hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?
msi afterburner dan test ettim cyberpunkta en yüksek grafik ayarlarında ram 12gb, işlemci %20 ,ekran kartıda 97-98 arası kullanıyor genel olarak ama bazı yerlerde aniden düşüyor fps

Büyük ihtimalle ram mhz i yetersiz geliyor aynısını pubg de 10400f 2060 ve aynı mhz ramle yaşıyordum ara ara işlemede yetersiz geliyordu ramler

en düşük işemci durmu ve en yüksek işlemci durumunu %100 den %99 a çek dropların kesilir ama 5 -10 fps düşüş yaşarsın en azından drop yemezsin eski sistemimde işe yarıyordu. fanlarını da temizlersen sonuç elde edebilirsin

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    119.1 KB · Hit: 34
en düşük işemci durmu ve en yüksek işlemci durumunu %100 den %99 a çek dropların kesilir ama 5 -10 fps düşüş yaşarsın en azından drop yemezsin eski sistemimde işe yarıyordu. fanlarını da temizlersen sonuç elde edebilirsin
denedim ama değişen bir şey olmadı

Geri