Arama sonuçları: *

1. P

Sistemim Ne Kadar Eder Bir Eksiği Var mı?

Söyleyin hocam o çok daha performanslı ce geleceğe yönelik parçaları 80bin tl bütçem burdan söyleyinki herkes bilgilensin değil mi?
  2. P

Bi 16 daha eklemeyi düşünüyorum bende 1 ay içersinde baya özenle seçtim içimde rahat açıkcası keşke şunu alsaydım dediğim bi parça olmadı sizinde görüşlerinizi merak ettiğimden sormuştum çok teşekkür ederim
  3. P

Hocam ben indirim kovalayarak teker teker 80 civarına topladım bu kalitede bir oem sistem almaya kalksaydım ne kadar ederdi karlı bir iş yaptımmı yapmadımmı emin olamadım
  4. P

Kasa Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) Psu NZXT 850W C850 Gold Core 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCle Gen 5.1 Güç Kaynağı Ekran kartı Sapphire Radeon Rx 9070 Pulse Gaming 16gb 256bit Amd Ekran Kartı İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek...
  5. P

🔥İndirim Gigabyte B650 Eagle - 6.300 TL

Bios güncelledikten sonra hiç bi sıkıntı yok
  6. P

Bence ne alırsan besliyebilicek anakart
  7. P

Bunu al iyi fiyat ethernetle kullanıcaksan
  8. P

Yapıştır
  9. P

PC Toplarken Parça Önerisi

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum şuanda sadece ssd işlemci soğutucu ve ram kaldı ram için patriot viper 6000 mhz cl30 1x16 gb ram süşünüyorum daha sonrasında bir 16 daha alacagım soğutucu kısmındada arctic lf3 pro argb düşünüyorum fakat ssd kısmında ne alıcam hiç bilmiyorum lexarlara falan...
  10. P

Pc Toplama Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar şuanda bir sistem topluyorum şuana kadar kasa psu ve ekran kartı aldım parçaları aşşagıya bırakıyorum Kasa Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) Psu NZXT 850W C850 Gold Core 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCle Gen 5.1 Güç Kaynağı...
  11. P

monitörümde ölü pixel var

ölü piksel garantili bir model değilse değişim talep etseniz bile değişim olmıyacaktır fakat oluyorsa ne mutlu size hemen değişim talep ediniz
  12. P

Bu Sistem Sizce Alınır Mı?

ben kendim 6700 xt kullancısıyım her ne kadar kartımdan memnunda olsam nvida nın kartları günümüz oyunları için her zaman bir tık daha onde goturuyor
  13. P

knk 5500 varda işlemci değişebilir ekran kartı daha onemli benim gozumde ayrıca nacizane fikrim sistem alırken butceyi ne kadar zorlıyabilrsen zorlıyabilmen
  14. P

hocam 800 tl daha koyup 3060 lı bir sistem alabilyorsunuz https://www.incehesap.com/ruling-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35238/
  15. P

2022 yılında 1050 Ti almaya değer mi?

hocam butçeniz buna yetiyorsa yapıcak başka bir şey yok ama gunumuz oyunları için i5 3470 + gtx 1050 ti az kalıcaktır
  16. P

15k ve altı dizüstü veya cok iyi bi masaüstü bilgisayar

https://www.incehesap.com/ruling-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35238/ 1671476973 https://www.incehesap.com/ruling-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35238/ bu sistemin işlmecisi 860 tl daha verip 5 5600 yaparsanız canavar olur 4 5 yıl üzmez
Geri