Arama sonuçları: *

1. R

Monitör standı önerisi

2 monitör için lazım hocam
  2. R

Monitör standı önerisi

Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 67C5GAC1TK bu monitröden var ve yanına dümenden 1 monitör daha ekleyeceğim (dikey) stand öneriniz var mı acaba?
  3. R

Monster abra A5 laptop ne kadar eder

Hocam alalı daha 1 yıl yeni olacak. Satmayı düşünmüyoruz ne kadar eder fiyat verebilir misiniz?
  4. R

5000 TL civarına kablosuz kulaklık önerisi

5k civarına kablosuz kulaklık arıyorum. Çok kararsız kaldım bu işten anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Ayrıca ak820pro kalvye var 2.4ghz de kullanıyorum kablosuz kulaklık ile sinyal vs sorunu falan olur mu ?
  5. R

RYZEN7 7700 İçin kule tipi soğutucu önerisi

Evet 1 tanesini unutmuşum maalesef
  6. R

Arctis nova pro wireless alınır mı?

Valla bende kablosuz kulaklık bakıyorum önerisi olan varsa bana da önerebilir mi.
  7. R

Sağol hocam thermalright peeeles aldım 500e geldi o da
  8. R

Vento vg4200s var uyumlu sanırım. Herkes bunu öneriyor zaten almayı da düşünüyorum umarım verdiğim paraya değer.
  9. R

Ryzen7 7700 işlemcime raijintek 120mm kule tipi sogutucu takılı ama sıcaklıklar oyun oynarken bile 75 derecenin üstüne çıkıyor. Çok sağlam kule tipi soğutucu önerir misiniz fiyat farketmez. (Sıvı soğutucu istemiyorum)
  10. R

Ryzen7 7700 undervolt nasıl yapılır?

Arkadaşlar iyi forumlar. Ryzen7 7700 işlemcim var AMD Eco modu açtım ama sıcaklıklarda çok fark yaratmadı. Biraz daha araştırdığımda undervolt gibi bir şey gördüm ama tam çözemedim. İşlemci boşta bile 4.8 GHz de falan çalışıyor ayrıca çok ısınıyor. Bunun için yardım edebilir misiniz?
  11. R

Ryzen7 7700 raijintek 120mm kule tipi sogutucu ile 75 derece çok mu ?

Şuan havalar 20° civarı yaz aylarında bu sıcaklık 80i görür diye düşünüyorum ondan dolayı sorun yaşar mıyım ?
  12. R

Ryzen7 7700 raijintek 120mm kule tipi sogutucu ile 75 derece çok mu ?

Selam dostlar. Sistemimde Ryzen7 7700 var ve sogutmasini başlıktaki soğutucu ile yapıyorum. Termal macunu sogutucudan çıkan macun ile yaptım. Mafia2 definitove edition en yüksek ayarlarda 75-76ya kadar çıkıyor. Bu sıcaklıklar normal mi değilse ne yapabilirim düşürmek için? ( Elimde mx6 termal...
  13. R

Sesi güzel alan kulaklık arıyorum

Hobi olarak enstrüman çalıyorum ve pcden de ağırlıklı olarak hikayeli vs oyun oynuyorum. Telefon kayıtlarım çok hoşuma gitmiyor. Beni idare edecek kulaklık arıyorum. Bütçe taksitle alacağım için 10kya kadar çıkabilirim vade farksız olursa da şov olur tabi. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. R

Instagram 16 Yaşından küçüğüm İnstagram hesabı açabilirmiyim?

Kanka yine sen bilirsin ama bence hiç girme bu sosyal medya işlerine vaktini boşa harcama. 22 yaşıma giricem lisede vaktimi internete vs. boş şeylere verdiğim için çok pişmanım.
  15. R

16 pinlik ekran kartını doğru taktım mı?

Hocam ekran kartını yeni aldım rx9070 ve 16pin girişi var. Psudan gelen kablolarda 6+6+2+2 (tek kablo çoğaltılmış) şeklinde olanı bağladım ama birkaç yerde PSU dan ayrı olarak 8pin çekilmesi gerektiği yazılmış. Bu haliyle çalışırsam bir sorun yaratır mı?
  16. R

50K ya bilgisayar tavsiyesi

50k bütçem var. DDR5 pc arıyorum hazır sistem olsa güzel olur yoksa toplama da olabilir. İstediğim şey aldıktan sonra sıkıntı yaşamamak ve uzun süre kullanmak.
  17. R

Kocaeli de tt altyapılı fiber internet önerir misiniz?

internet hızı 70-80 olsa da olur ama istediğim kopma vs arıza vermemesi verirse de ilgilenilmesi.
  18. R

fiber altyapı gözüküyor sorguladığımda 100mbps ye kadar destekliyor
  19. R

Tam anlayamadım hocam. Türk Telekom kutusu var binada.
Geri