Retsu Kaioh
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Vento vg4200s var uyumlu sanırım. Herkes bunu öneriyor zaten almayı da düşünüyorum umarım verdiğim paraya değer.Kasana uyumlu ise bunu al direk hocam.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağol hocam thermalright peeeles aldım 500e geldi o daalırken kampanyalardan yararlanıp 100-200 tl ye mal edebilirsiniz.
Şuradaki konuda detayları var.
Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.
![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Rehber:
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 223
- Forum: Sıcak Fırsatlar
daha iyi seçim ama daha ucuza gelmesi lazımdı.Sağol hocam thermalright peeeles aldım 500e geldi o da
Evet 1 tanesini unutmuşum maalesefdaha iyi seçim ama daha ucuza gelmesi lazımdı.
Her kampanyaya katılmadınız mı?