L Lima 80+ Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 28 Ağustos 2025 #1 FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU kullanıyorum ve kendisi rgb. Sitesine bile baktım ancak programını göremedim, yardımcı olabilecek var mı ?
FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU kullanıyorum ve kendisi rgb. Sitesine bile baktım ancak programını göremedim, yardımcı olabilecek var mı ?
ynsemreuzun 80+ Silver Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 3,954 Reaksiyon skoru 1,609 28 Ağustos 2025 #2 Lima yazmış: FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU kullanıyorum ve kendisi rgb. Sitesine bile baktım ancak programını göremedim, yardımcı olabilecek var mı ? Devamı için tıklayın... Rgb ama değiştirilmiyor ışıkları ayarlama yapabilmen için Argb olması lazım adreslenebilir rgb yani
Lima yazmış: FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU kullanıyorum ve kendisi rgb. Sitesine bile baktım ancak programını göremedim, yardımcı olabilecek var mı ? Devamı için tıklayın... Rgb ama değiştirilmiyor ışıkları ayarlama yapabilmen için Argb olması lazım adreslenebilir rgb yani
L Lima 80+ Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ynsemreuzun yazmış: Rgb ama değiştirilmiyor ışıkları ayarlama yapabilmen için Argb olması lazım adreslenebilir rgb yani Devamı için tıklayın... Argb zaten yanlış yazmışım
ynsemreuzun yazmış: Rgb ama değiştirilmiyor ışıkları ayarlama yapabilmen için Argb olması lazım adreslenebilir rgb yani Devamı için tıklayın... Argb zaten yanlış yazmışım
ynsemreuzun 80+ Silver Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 3,954 Reaksiyon skoru 1,609 29 Ağustos 2025 #4 Lima yazmış: Argb zaten yanlış yazmışım Devamı için tıklayın... Hocam abakartınızda varsa soğutucudaki argb kablosunu pine takmalasınız anakartınızda argb pin yoksa kasa fan kontrolcünüz varsa ona takın o da yoksa kontrol edemezsiniz
Lima yazmış: Argb zaten yanlış yazmışım Devamı için tıklayın... Hocam abakartınızda varsa soğutucudaki argb kablosunu pine takmalasınız anakartınızda argb pin yoksa kasa fan kontrolcünüz varsa ona takın o da yoksa kontrol edemezsiniz