Öneri R5 3600 içi kaliteli kule tipi soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
140
Arkadaşlar r5 3600 için kule tipi soğutucu alacağım, stok fan yetmiyor.. Önceliğim yüksek işlemci gücü gerektire işlemlerle uğraştığımda işlemciyi her durumda soğuk tutacak, sıcaklıktan performans kaybı vermeyecek kaliteli kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Bu işini görür dediğiniz ne varsa atabilirsiniz.
(forumdan)Benim bakındığım ve bulduklarım;
Dark Freezer X123 Fixed Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu

Thermalright Burst Assassin

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL

Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan

tabii ki phantom spirith piyasadaki en iyi f/p kule tiplerinden ilki frost commander ama asiri kaçar
Cevabın için teşekkür ederim, diyorsun ki sen o zaman 300 tl fazla verip commander alma fazla gelir gerek yok, senin sıcaklık değerlerini düşük tutmaya phantom spirit yeterli onu al diyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka öneri varsa ona da açığım phantom spirit bandına daha iyisi varsa f/p olarak

Spiritten iyisi yok piyasada hem gelecem içinde yatırım olur

Cevabın için teşekkür ederim, diyorsun ki sen o zaman 300 tl fazla verip commander alma fazla gelir gerek yok, senin sıcaklık değerlerini düşük tutmaya phantom spirit yeterli onu al diyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka öneri varsa ona da açığım phantom spirit bandına daha iyisi varsa f/p olarak
120m kule tipleri arasinda en iyi phantom spirith ama 140m frost commander ileride ryzen 9 i9 islemci bile sogutsun dersen guzel tercih

Spiritten iyisi yok piyasada hem gelecem içinde yatırım olur
120m kule tipleri arasinda en iyi phantom spirith ama 140m frost commander ileride ryzen 9 i9 islemci bile sogutsun dersen guzel tercih
Teşekkürler yorumlarınız için. Phantom spirit siparişi geçiyorum, fazlasıyla işimi görecek gibi r5 5600 için, hali hazırda uzun süre işlemci de değişmem zaten.

3600'e stok fana yetmesi lâzım. Termal macun ile alakalıdır. Aralarından Phantom Spirit en iyisi

Arkadaşlar r5 3600 için kule tipi soğutucu alacağım, stok fan yetmiyor.. Önceliğim yüksek işlemci gücü gerektire işlemlerle uğraştığımda işlemciyi her durumda soğuk tutacak, sıcaklıktan performans kaybı vermeyecek kaliteli kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Bu işini görür dediğiniz ne varsa atabilirsiniz.
(forumdan)Benim bakındığım ve bulduklarım;
Dark Freezer X123 Fixed Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu

Thermalright Burst Assassin

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL

Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan

X123 yeter o işlemciye, ama eğer ki ileride güçlü bir işlemci alacağım derseniz phantom spirit tavsiye edilir.

3600'e stok fana yetmesi lâzım. Termal macun ile alakalıdır. Aralarından Phantom Spirit en iyisi
Sıcaklıklar genelde 70 ve üzeri, işlemci bazlı oyundan tut, fazla sekme açık olması, render ve uygulama geliştirirken sıcaklıklar yüksek kalıyor düşmüyor. Artic MX-4 kullanıyoırum macun olarak. (spirit siparişi geçiyorum anlık olarak)

X123 yeter o işlemciye, ama eğer ki ileride güçlü bir işlemci alacağım derseniz phantom spirit tavsiye edilir.
İlerleyen zamanlarda baya uzun zaman sonra yaptığım işler için yetmezse anca değiştiririm. r9a geçerim ama şuanlık işlerimi görüyor işlemci gücü olarak.

Geri