Arama sonuçları: *

1. B

IPhone önerisi 50000TL'Ye.

O zaman almak şart oldu.
  2. B

Çözümü var mı hocam peki?
  3. B

Hocam MediaMarkt'ta S25 Ultra denemiştim bir kaç ay önce, aşırı hoşuma gitti. Ancak band sorunları yaşamaktan çekiniyorum, şuanki telefonum redmi note 12 pro 5g'de bant sorunları yaşıyorum, şebeke sorunları yani. İphone kullanmıştım daha önce, onda hiç böyle sorunlar yaşamadım. İphone'un çektiği...
  4. B

Eski iOS kullanıcısıyım, Android artık çok sarmamaya başladı. O yüzden iPhone tercih etmeyi düşünüyorum.
  5. B

Hocam android'e laf etmiyorum. Android'i genel olarak seviyorum ancak bilemiyorum. İlk başta Samsung istiyordum ama sonrasından vazgeçtim.
  6. B

Android sarmıyor ya hocam.
  7. B

Telefonum çin sürümü, sürekli şebeke sorunları yaşadım bu redmi serisinde.
  8. B

Aldığım yıllarda yeni çıkmıştı hocam, uzun bir süre de kullandım. Bir daha Xiaomi 15 kullanmam.
  9. B

iPhone 7'den Redmi Note 12 Pro5g'ye geçtim. Ancak çeşitli şebeke sorunları yaşadım, şuanda ise o telefondan 15'e geçmek istiyorum.
  10. B

Eskiden iPhone kullanırdım, ondan Android'e geçiş yaptım ancak pek beğenemedim, telefonum kasmaya başladı. O yüzden tekrardan iPhone almayı düşünüyorum.
  11. B

Sıfır 15 alınır mı peki? Yılbaşına kadar bekleyebilirim.
  12. B

2.el alırken nelere dikkat etmem lazım?
  13. B

50000TL'ye iphone önerisi gerekmekte, önerebileceğiniz bir modeli var mı? İphone 15 buldum bu fiyata, 2.elde yurt içi cihaz olarak ne bulabilirim?
  14. B

Teknik Resim Hakkında

Temel bir ödev verildi ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum, teknik resim hakkında bir bilgisi olan var mı?
  15. B

Klavye Önerisi 400TL

4 yıldır emektar klavyemin bazı tuşları çalışmamaya başladı. Yeni bir klavye önerisi yaparmısınız? Amazon.com'dan olursa daha iyi olur.
  16. B

2025 Yılında S23 Ultra alınır mı? (GETMOBİL)

Finansal anlamında değişim olmazsa o cihazı alacağım, teşekkürler.
  17. B

Yurtdışı işini bilmiyorum hocam bir kere bulaştım şebeke sorunları yaşadım.
  18. B

Note 12 PRO 5G kullanıyorum.
  19. B

Bilemedim hocam benim için 100x zoom benim için şart. Ek olarak kayıtlı telefon işine asla bulaşmam. Bir kere aldım, şuanda da kullanıyorum. Çok sorunu oluyor. Örneğin çekmeme durumları oluyor veya NFC gibi cihazın temel özellikleri çalışmıyor. 1757846253 Taksitli almayacağım, şuanda stajda...
  20. B

Hocam s25 arkadaşım kullanıyor ve pek önermedi bana cihazı. O zaman honor serisine yönelme vakti geldi.
Geri