Bana Avcı Derler
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
ŞOK'a iş başvurusu bulundum. Okulum daha yeni bitiyor, askerlik yapmadım. Zor mudur? 2 haftaya başlıyorum
Hocam zaten benim ana mesleğim var ancak onu yapabilmem için para gerekiyor, askerliğe kadar burada çalışacağım sonra istifa.Kardeşim istifamı verdikten sonra yakın zamanda yaklaşık 3 aydır iş arıyordum, önce ki işim 3 büyük telekomünikasyon firmasından bir tanesiydi, öyle nefret etmiştim ki Şok, A101, BIM gibi marketlerde çalışmaya bile okeydim. Şimdi bir firma da İş Geliştirme Mühendisi olarak çalışıyorum. Önce ki işimin yarısını kazanıyorum ama kafam rahat. Demek istediğim şu bazen bazı işlerde öyle bir noktaya geliyorsun ki ŞOK falan daha kolay geliyor. Arkadaşım bir dönem A101 de şube müdürüydü onun da ilk mağaza deneyimiydi sormuştum anlatıldığı kadar zor olmadığını abartıldığını söyledi. Benimde görüşüm bu yönde. (Üniversite hayatım part-time mağaza çalışma hayatıyla geçti...)
O zaman düşünmene bile gerek yok dönemsel olarak iyi bir işHocam zaten benim ana mesleğim var ancak onu yapabilmem için para gerekiyor, askerliğe kadar burada çalışacağım sonra istifa.
Çalışacağım yerde 4 çalışan var küçük bir yer.O zaman düşünmene bile gerek yok dönemsel olarak iyi bir iş
hocam parttime işe girmek için ne yaptın, hangi süreçlerden geçtin, nereden girdin, nasıl işliyor bana dmden bilgi verir misin ben sana yazamıyorum. tecrübe sahibi oldugun için senden bilgi almak isterimKardeşim istifamı verdikten sonra yakın zamanda yaklaşık 3 aydır iş arıyordum, önce ki işim 3 büyük telekomünikasyon firmasından bir tanesiydi, öyle nefret etmiştim ki Şok, A101, BIM gibi marketlerde çalışmaya bile okeydim. Şimdi bir firma da İş Geliştirme Mühendisi olarak çalışıyorum. Önce ki işimin yarısını kazanıyorum ama kafam rahat. Demek istediğim şu bazen bazı işlerde öyle bir noktaya geliyorsun ki ŞOK falan daha kolay geliyor. Arkadaşım bir dönem A101 de şube müdürüydü onun da ilk mağaza deneyimiydi sormuştum anlatıldığı kadar zor olmadığını abartıldığını söyledi. Benimde görüşüm bu yönde. (Üniversite hayatım part-time mağaza çalışma hayatıyla geçti...)