Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Lenovo G24-20 Monitör Alınır mı?

Ghosting falan var mı bir de titreme önleyici ve mavi ışık teknolojileri var mı nasıldır acaba?
  2. E

Öneri 500 TL Klavye önerisi

Profesyonel Squad (joinsquad) oyuncusuyum. Q E mekaniği çok kullanıyorum. İstediğim klavye çok sesli olmasın (yurtta kalıyorum), RGB falan umurumda değil sadece aydınlatması olmalı, bütçeye göre düşük gecikmeli uzun ömürlü klavye arıyorum. Bir küçük modellerden bir de klasik boyutlu klavye...
  3. E

Öneri 27 İnch 1080p İPS Oyuncu Monitörü Önerisi

27 inch almayı düşünüyorum fakat bütçem yetmeyebilir. Ondan 1 tane de 3500 TL civarlarında IPS monitör önerebilir misin? Herz benim için önemli değil zaten laptoptan dolayı max 120hz alacağım.
  4. E

Windows Update ile Windows 11 geçince driverlar silinir mi?

Peki update ile W11’e geçmiş biri kurtarmadan W10’a geri döndüğünde ilk W10 gibi stabil mi çalışır yoksa tekrardan mecburen ISO ile baştan kurulum mu yapmak lazım?
  5. E

Bana da yardım lütfen :(
  6. E

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

3 ay beklersen sıkıntı olmazsa kesinlikle 2. Yolu seç.
  7. E

Bütçem 4000 TL‘lerde. Bütçeyi elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum ama zor. 4500 yapabilirim belki. Oynadığım oyunlar Squad ve hikayeli oyunlar. Squadı profesyonel düzeyde oynuyorum. Gözümü yormayacak, fiyat performans alabileceğim ürünleri önerebilir misiniz? Hz önemli değil. Zaten maz...
  8. E

Yardım Kioxia SSD Sağlığı Hakkında

Exceria’nın sağlık durumu farklı hesaplanıyor. Ondan o sağlık yüzdesine pek bakmıyorlar.
  9. E

Film tadında oyun önerisi?

The Walking Dead, kaç yıl oldu hala etkisinden çıkamadım oyunun. Mükemmel bir hikayesi var. Eski, grafiği yok diye başlamamıştım. Bir arkadaş zoruyla başladım. İyiki de başlamışım. Film oyun demişsin ama film oyun seven bunu da sever diye önerdim.
  10. E

WD Blue SN570 vs Exceria M2 500GB

Ne zamandır kullanıyorsunuz?
  11. E

WD Blue SN570 vs Exceria M2 500GB

SSD sadece oyun için alınacak. Windows kurulu SSD’im var. SSD’nin hızları pek önemli değil. Yeter ki ömrü uzun olsun kaliteli olsun kafasındayım. Hangi SSD’yi seçmeliyim?
  12. E

Yardım Oyunlarda DRAM şart mı?

800 TL civarlarında hız o kadar önemli değil, ömrü en iyi 500GB HMB içeren SSD öneriniz var mıdır?
  13. E

Bi 100 150 TL ekleyince Curcial P3, P2, WD Blue SN570 gibi HMB SSD’ler var. Bunlar daha uzun ömürlü değil midir acaba?
  14. E

Çünkü işletim sistemi kurulu SSD’im var zaten. 2. slot için alacağım. 1671966216 Exceria 500 GB m2 SSD’ye 700 TL vermek yerine aynı fiyatlarda 500gb DRAM’siz SSD’ler var. İşletim sistemi kuracak olsam sormazdım bile bu soruları. Ama sadece oyun için kullanılacak. Tamam DRAM ömrü uzatıyor da...
  15. E

Arkadaşlar bir türlü cevabını tam olarak bulamadığım sorularım var. İşletim sistemi kurulmayacak, sadece oyun için kullanılacak bir SSD’de DRAM olması gerekiyor mu? Oyunlar DRAM kullanır mı? Oyunlarda HMB yetmez mi?
Geri