Yardım Oyunlarda DRAM şart mı?

Eskopya

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bir türlü cevabını tam olarak bulamadığım sorularım var. İşletim sistemi kurulmayacak, sadece oyun için kullanılacak bir SSD’de DRAM olması gerekiyor mu? Oyunlar DRAM kullanır mı? Oyunlarda HMB yetmez mi?

niye işletim sistemi kurmuyorsunuz hocam ?

Bence, Olmasa da olur.

niye işletim sistemi kurmuyorsunuz hocam ?
Çünkü işletim sistemi kurulu SSD’im var zaten. 2. slot için alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Exceria 500 GB m2 SSD’ye 700 TL vermek yerine aynı fiyatlarda 500gb DRAM’siz SSD’ler var. İşletim sistemi kuracak olsam sormazdım bile bu soruları. Ama sadece oyun için kullanılacak. Tamam DRAM ömrü uzatıyor da Exceria da çok da kaliteli SSD değil. Benim o DRAM’in korumacılığına ihtiyacım var mı? Bunun cevabına göre SSD alıp kurtulmak istiyorum.

Son düzenleme:

Exceria 500 GB m2 SSD’ye 700 TL vermek yerine aynı fiyatlarda 500gb DRAM’siz SSD’ler var. İşletim sistemi kuracak olsam sormazdım bile bu soruları. Ama sadece oyun için kullanılacak. Tamam DRAM ömrü uzatıyor da Exceria da çok da kaliteli SSD değil. Benim o DRAM’in korumacılığına ihtiyacım var mı? Bunun cevabına göre SSD alıp kurtulmak istiyorum.
Hocam 700 TL'ye exceriadan daha uzun ömürlü bir ssd bulabileceginizi sanmiyorum

Gerek yok. Windows kuracaksan da zorunlu değil. O kadar hayati bir şey değil.

he tamam yedek olarak yeni anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,720
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri