Çünkü işletim sistemi kurulu SSD’im var zaten. 2. slot için alacağım.niye işletim sistemi kurmuyorsunuz hocam ?
Hocam 700 TL'ye exceriadan daha uzun ömürlü bir ssd bulabileceginizi sanmiyorumÇünkü işletim sistemi kurulu SSD’im var zaten. 2. slot için alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Exceria 500 GB m2 SSD’ye 700 TL vermek yerine aynı fiyatlarda 500gb DRAM’siz SSD’ler var. İşletim sistemi kuracak olsam sormazdım bile bu soruları. Ama sadece oyun için kullanılacak. Tamam DRAM ömrü uzatıyor da Exceria da çok da kaliteli SSD değil. Benim o DRAM’in korumacılığına ihtiyacım var mı? Bunun cevabına göre SSD alıp kurtulmak istiyorum.
Bi 100 150 TL ekleyince Curcial P3, P2, WD Blue SN570 gibi HMB SSD’ler var. Bunlar daha uzun ömürlü değil midir acaba?Hocam 700 TL'ye exceriadan daha uzun ömürlü bir ssd bulabileceginizi sanmiyorum
he tamam yedek olarak yeni anladımÇünkü işletim sistemi kurulu SSD’im var zaten. 2. slot için alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Exceria 500 GB m2 SSD’ye 700 TL vermek yerine aynı fiyatlarda 500gb DRAM’siz SSD’ler var. İşletim sistemi kuracak olsam sormazdım bile bu soruları. Ama sadece oyun için kullanılacak. Tamam DRAM ömrü uzatıyor da Exceria da çok da kaliteli SSD değil. Benim o DRAM’in korumacılığına ihtiyacım var mı? Bunun cevabına göre SSD alıp kurtulmak istiyorum.
800 TL civarlarında hız o kadar önemli değil, ömrü en iyi 500GB HMB içeren SSD öneriniz var mıdır?Gerek yok. Windows kuracaksan da zorunlu değil. O kadar hayati bir şey değil.
hocam ben hazır sistem aldım işletim sistemi kingston Nv2 olan bir ssd kurulacak ağır oyunlar oyunamayı ve edit tarzı şeyler yapmayı planlıyorum Dramsız olduğu için kaç yıl götürür.Gerek yok. Windows kuracaksan da zorunlu değil. O kadar hayati bir şey değil.