Arama sonuçları: *

1. M

Yardım BTK imei işlemleri

Arkadaşlar, benim cep telefonumun imei numarası klonlandı ve bir ay sonra telefonum kapandı. Ankara'da yaşıyorum. Btk'ye telefonumun faturası ve bir dilekçe ile başvursam, imei numaramı kendi hattım için açtırabilir miyim? Bunun olabileceğini söyleyenler var ama 120'yi aradığımda biz...
  2. M

Yardım İmei klonlanması mağduriyeti

:)) Ben bütün gün uğraştım. Bir çok yeri aradım, sordum, anlamadım tekrar aradım sordum. İşin içinden çıkamayınca, son çare böyle bir siteye üye olup fikir almak istedim. 1) Telefon tek sim kartlı. 2) Cihazın her şeyi orjinal, bir süre kullandım. Ekranı kırılınca tamire verdim. 1 ay kadar...
  3. M

Anladım. Telefondan telefona fark ediyor demekki. Güvenilir bir telefoncu bulmam lazım. Yine bir tamirci mağduriyeti yaşamam inşallah. Bugün yasal uyarı mesajı alınca ne yapacağımı bilemedim. Bir de üstüne bu şekilde çift imei durumu çıkınca iyice panik oldum. Bu saate kadar, bütün gün bu...
  4. M

Btk'ye veya üretici şirkete bildirmeme gerek yok dimi? Bir de imei atılırsa, telefondaki veriler silinir mi? (Notlar, mesajlar, arama kayıtları, rehber, resimler vs)
  5. M

Orjinal imei numarasının, başka cihazda kullanılıp kullanılmadığını nasıl öğrenebiliriz ki? Eğer kullanılmış olsa, benim cihazıma haber gelmez miydi? Sonuçta orjinal cihaz bende. Ve ben tamirden sonra 1 sene kullandım. Telefonun kendi imei nosu varken niye sahte bir no attıklarını bende hiç...
  6. M

Orjinal imei başka cihazda olsa, benim cihaza mesaj gelmez miydi? Sonuçta esas cihazı ben kullanıyorum. Tamirciden sonra da 1 sene kullandım, hiç yasal uyarı mesajı gelmedi veya başka bir sorun olmadı. Bende bu durumu anlamadım. Orjinal imei, benim cihazıma ait. Bunu da hem kutu, hem cihazın...
  7. M

Herkese merhaba Bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonumun imei kodu kopyalanmış ve yasal uyarı mesajı geldi, 30 gün sonra kapatılacakmış. Bu telefonu 5 sene önce ikinci el olarak, orjinal kutusu, şarj aleti ve faturası ile...
Geri