Arama sonuçları: *

1. J

Rdr 2 texture hakkında yardım

Öncelikle merhabalar iyi forumlar. Sistemin 2060 super, ryzen 3700x, 16 ram 2k monitör. Arkadaşlar rdr 2 de optimize ayarlar yapmaya çalıştım. Gereksiz ayarları kapatım. Yerdeki çamur detayları ve diğer textureler yeterince iyi gözükmüyor dlss performans ve kalite modunda da denedim. Dlss kapalı...
  2. J

Cyberpunk hikaye hakkında yardım

Bir de Johnny Silverhand ile kafamda dönen konuşmalar herhangi bir şeyi değiştiriyor mu ? Mesela hellman ı bulduktan sonra biz birbirimize benziyoruz falan diyordu bana cevap olarak tersledim. Genel olarak şaka ve tersleme üzerinden ilerliyorum.
  3. J

Judy ile olabilmek için kadın karakter açtım zaten :p Cevabın işin teşekkür ederim ek işlere girişeceğim o zaman. Panama pek kötü davranmadım ne iyi ne kötü gibi takıldım. 1674645627 Ben bu oyuna karşı önyargılıydım fakat atmosferi ve hikayesi beni o kadar etkiledi ki oyunda resmen kayboldum...
  4. J

Arkadaşlar oyunu 14 saat oynadım. Ana menüde hikaye ilerlemesi galiba saygınlık ise %75 gözüküyor. Onu görünce bir şaşırdım. Oyunda çok hızlı ilerlediğimi fark ettim. Bu oyunu sindirerek ve daha yavaş bir şekilde keyfini çıkararak oynamak istiyorum. Karakterimi geliştirmeye odaklanıp öyle devam...
  5. J

Ryzen 3700x dengesiz çalışıyor

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Sizden başımı ağrıtan bir konu hakkında yardım isteyeceğim. X570 aorus elite ve ryzen 3700x ikilisini kullanıyorum. Soğutucu olarak da Corsair h115i pro 280mm kullanıyorum. Core performance boost açık ve pbo kapalı iken sistem boşta olduğunda sürekli 4.1 ghz...
Geri