JustCastor
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar oyunu 14 saat oynadım. Ana menüde hikaye ilerlemesi galiba saygınlık ise %75 gözüküyor. Onu görünce bir şaşırdım. Oyunda çok hızlı ilerlediğimi fark ettim. Bu oyunu sindirerek ve daha yavaş bir şekilde keyfini çıkararak oynamak istiyorum. Karakterimi geliştirmeye odaklanıp öyle devam edeceğim galiba süreyi uzatmak için. Yan görevlerin yan görev olduğunu nasıl anlarım ana işlerde mi yoksa ek işler de mi çıkıyor yan görevler? En son panam görevini yaptım panam ile hellman ı bulduk. Fakat youtube da oynayanlara baktım, bu görevden sonra fırtınada at koşturanlar görevini veriyor panam ile. Bana bu görev gelmedi biraz vakit mi geçmesi lazım anlamadım. Panam ile bişey yaşamadım bilerek judy ile olmak için onun yüzünden olabilir mi ? 3-4 tane falan ek iş yaptım şimdiye kadar sadece. Oyundaki ilerleme ve görevlerin resmini bırakıyorum buraya.
Hikaye eğer sağdaki %30 veya %20 ise bir sorunum yok fakat %75 hikaye ise çok şeyi atladım sanırım. Tavsiyelerinizi ve hangi görevleri yapmam gerektiğini sormak istedim size.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hikaye eğer sağdaki %30 veya %20 ise bir sorunum yok fakat %75 hikaye ise çok şeyi atladım sanırım. Tavsiyelerinizi ve hangi görevleri yapmam gerektiğini sormak istedim size.