Cyberpunk hikaye hakkında yardım

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar oyunu 14 saat oynadım. Ana menüde hikaye ilerlemesi galiba saygınlık ise %75 gözüküyor. Onu görünce bir şaşırdım. Oyunda çok hızlı ilerlediğimi fark ettim. Bu oyunu sindirerek ve daha yavaş bir şekilde keyfini çıkararak oynamak istiyorum. Karakterimi geliştirmeye odaklanıp öyle devam edeceğim galiba süreyi uzatmak için. Yan görevlerin yan görev olduğunu nasıl anlarım ana işlerde mi yoksa ek işler de mi çıkıyor yan görevler? En son panam görevini yaptım panam ile hellman ı bulduk. Fakat youtube da oynayanlara baktım, bu görevden sonra fırtınada at koşturanlar görevini veriyor panam ile. Bana bu görev gelmedi biraz vakit mi geçmesi lazım anlamadım. Panam ile bişey yaşamadım bilerek judy ile olmak için onun yüzünden olabilir mi ? 3-4 tane falan ek iş yaptım şimdiye kadar sadece. Oyundaki ilerleme ve görevlerin resmini bırakıyorum buraya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hikaye eğer sağdaki %30 veya %20 ise bir sorunum yok fakat %75 hikaye ise çok şeyi atladım sanırım. Tavsiyelerinizi ve hangi görevleri yapmam gerektiğini sormak istedim size.

Ekler

• Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    756.9 KB · Hit: 171
  • Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    766.2 KB · Hit: 124
  • Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    486.6 KB · Hit: 142
  • Screenshot_37.png
    Screenshot_37.png
    192.1 KB · Hit: 151
Panam'in devam görevleri için oyunda belirli süre geçirmen gerekiyor. Sonrasında Panam seni arayıp yardımını istiyor vs vs tarzında bir şeydi diye hatırlıyorum fakat Panam ile aranı iyi tutmazsan arar mı onu bilmiyorum. Ben şahsen terslememiştim kızı. Görev dizisi şeklindeki bütün yan görevler için belirli süreler geçmesi gerekiyor görevlerden sonra. (Delemain görev serisi gibi) İkinci olarak Ek İşler'in hepsi yan görev. Üçüncü olarak ise karakterin kadın değilse Judy ile birlikte olamazsın diye hatırlıyorum.

Onlar biraz vakit geçince geliyor, oyunun ana hikayesi zaten 20 saat civarı, yan görevlerin de hepsini yap yoksa zevk alamazsın

Judy ile olabilmek için kadın karakter açtım zaten :p Cevabın işin teşekkür ederim ek işlere girişeceğim o zaman. Panama pek kötü davranmadım ne iyi ne kötü gibi takıldım.

Onlar biraz vakit geçince geliyor, oyunun ana hikayesi zaten 20 saat civarı, yan görevlerin de hepsini yap yoksa zevk alamazsın
Ben bu oyuna karşı önyargılıydım fakat atmosferi ve hikayesi beni o kadar etkiledi ki oyunda resmen kayboldum hikayeye kaptırdım kendimi. Bir forumda yan görevler ana hikaye kısmında çıkıyor demişti birisi ben de arada yan görev yaptığımı falan sandım. Meğerse ek işler yan görevlermiş. Yani ben şimdi ana hikayenin %75 inde miyim ?

Judy ile olabilmek için kadın karakter açtım zaten :p Cevabın işin teşekkür ederim ek işlere girişeceğim o zaman. Panama pek kötü davranmadım ne iyi ne kötü gibi takıldım.

Ben bu oyuna karşı önyargılıydım fakat atmosferi ve hikayesi beni o kadar etkiledi ki oyunda resmen kayboldum hikayeye kaptırdım kendimi. Bir forumda yan görevler ana hikaye kısmında çıkıyor demişti birisi ben de arada yan görev yaptığımı falan sandım. Meğerse ek işler yan görevlermiş. Yani ben şimdi ana hikayenin %75 inde miyim ?
o kadar olmasa da 60ında falansın

Panam'in devam görevleri için oyunda belirli süre geçirmen gerekiyor. Sonrasında Panam seni arayıp yardımını istiyor vs vs tarzında bir şeydi diye hatırlıyorum fakat Panam ile aranı iyi tutmazsan arar mı onu bilmiyorum. Ben şahsen terslememiştim kızı. Görev dizisi şeklindeki bütün yan görevler için belirli süreler geçmesi gerekiyor görevlerden sonra. (Delemain görev serisi gibi) İkinci olarak Ek İşler'in hepsi yan görev. Üçüncü olarak ise karakterin kadın değilse Judy ile birlikte olamazsın diye hatırlıyorum.
Bir de Johnny Silverhand ile kafamda dönen konuşmalar herhangi bir şeyi değiştiriyor mu ? Mesela hellman ı bulduktan sonra biz birbirimize benziyoruz falan diyordu bana cevap olarak tersledim. Genel olarak şaka ve tersleme üzerinden ilerliyorum.

Oyunda sadece 1-2 yer dışında gidişatı yönetemiyorsun. Verdiğin kararlar sonunda hep aynı yerlere çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,555
Üyeler
191,877
Son üye
rachers
Geri