Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Sıvı soğutucunun kablosunu nereye takmalıyım

RGB pek önemli değil soğutma işlevini gerçekleştirsem yeter 1768055975 Fanlar için kullanılana takmayı denedim ama uyusmuyordu bu ikisi için ara bir donusturucu mevcut mu acaba bulabilir miyim böyle bisey
  2. J

Nerede işte bulamadım 1768054617 Anakart Asus prime a520m k bu arada
  3. J

Sıvı soğutucudaki bu 3 kabloyu nereye takmalıyım? 3 girisli olan CPU fan için uygun ama emin değilim lütfen yardım edin.
  4. J

EA girilen sınavda AYT Fen sallamak

ama sosyal bilimler okuduğum için 11 12 fen yok bende bilgi 0 yani yine de yapılabilir sorular var mı ki 1750536822 ya sözelde düzgün bölüm yok ki zaten boşa zaman harcamış oluyorum gibi geliyor
  5. J

aynı şekilde sos2 de etkilemez değil mi? ayrıca sallamak mantıklı mı?
  6. J

sınava ea olarak gireceğim ve fen ea puanını etkilemiyor diye biliyorum Feni sallayarak biraz da olsa sayısal puanı almam mümkün mü? Eksi nete düşersem ea puanım etkilenir mi ?
  7. J

Yardım E-YOOSO Z11 VS E-YOOSO Z94

Bu iki klavye arasında kaldım arkadaşlarım ingilizce olduğu için ikisini de almak yerine Türkiyeden bir klavye almam gerektiğini söylüyor. Z11 500 TL , Z94 610 TL sizce ne yapmalıyım
  8. J

SAMSUNG 750GB 7200 RPM HDD ALINIR MI?

Bu fiyatlara önerebileceğiniz SSD var mı 1705852293 Hız benim için çok önemli değil bilgisayarım iyi ama SSD ile arasında çok büyük bir fark olur mu 1705852352 Bir de bu HDD iyi midir şimdi hızlı olmasa bile yavaş da olmasın yani
  9. J

Evet 0 ama başka bir arkadaşım SSD al daha iyi dedi SSD alsam da fiyat çok artıyor ne yapsam bilemedim
  10. J

Arkadaşımdan alacağım sıfır kutusunda hiç kullanılmamış alınır mı? Fiyat konusunu hiç konuşmadık ne kadar fiyat verirse almalıyım?
  11. J

Twitch Twitch sub yenilemesini 3aydan 6ay yapsam 6ay sonra mı yenilenir 9ay sonra mı

Eminsiniz değil mi bana öyle olmayacak demişlerdi de
  12. J

Twitch Twitch sub yenilemesini 3aydan 6ay yapsam 6ay sonra mı yenilenir 9ay sonra mı

Örneğin 6 Aralık'da bitecek bir aboneliğim var. Bu aboneliğin yenilenme periyodunu 6 ay yaparsam yenilenme tarihi 6 Haziran mı olur yoksa bugünden sonra 6 ay mı olur? Toplam 9 ay parası ödemiş oluyorum
  13. J

Yardım Twitch sub yenilemesini 3aydan 6ay yapsam 6ay sonra mı yenilenir 9ay sonra mı

Örneğin 6 Aralık'da bitecek bir aboneliğim var. Bu aboneliğin yenilenme periyodunu 6 ay yaparsam yenilenme tarihi 6 Haziran mı olur yoksa bugünden sonra 6 ay mı olur? Toplam 9 ay parası ödemiş oluyorum
  14. J

Yardım Gamepower Fujin mikrofon sesi çok az

Mikrofon bası yok 1689003022 Sanırım garantiye göndereceğim. Belki ilgilenirler
  15. J

her yerden yükselttim knk olmuyor bir tek şu realtek şeyini deneyemedim o da kulaklık jak girişli değil ondan algılamıyor
  16. J

Abdullah abinin videosundan görüp onun yorumlarına göre almıştım. Mikrofonunu çok övmüştü videoda da iyi geliyordu. Sesi az falan gelmiyordu ama benden karşı tarafa ses çok az gidiyor. Sesimi her yerden fulledim ama sesim az gidiyor nedeni ne olabilir ?
  17. J

3060TI +Ryzen 5 5600 +165HZ monitör 20K?¿

https://pckolik.com/urun/ward-v3-oyun-bilgisayari23-8-165hz-monitor-geforce-rtx-3060ti/ Özelliklere göre çok ucuz değil mi? Alınır mı?
  18. J

Yardım Bu link dolandirıcı link mi??

https://www.mobil-a101.com/sadece-online-ozel/lenovo-laptop-16GB-512GB-SSD.php Linkdeki hayır yok zaten ama fiyata bakarak da dolandırıcı diye düşündüm. Ama emin olamadim link dolandiricı link mi?
  19. J

Yardım Linkdeki site ASUSün kendi sitesi mi bilgisayar fiyatına göre çok iyi değil mi?

https://shop.asus.com/tr/90nr0hb4-m003x0-2021-asus-tuf-gaming-f15.html Bu site gerçekten ASUSun kendinsitesi mi? Bu bilgisayar özelliklerine göre ucuz değil mi? Sizce alınır mı?
  20. J

Donanım Arşivi FP sistemde neleri yükseltmeliyim

Bütçem daha fazla olduğu için biraz yükseltme yapabilirim hangi parçaları yükseltmeliyim
Geri