RGB pek önemli değil soğutma işlevini gerçekleştirsem yeter
1768055975
Fanlar için kullanılana takmayı denedim ama uyusmuyordu bu ikisi için ara bir donusturucu mevcut mu acaba bulabilir miyim böyle bisey
ama sosyal bilimler okuduğum için 11 12 fen yok bende bilgi 0 yani yine de yapılabilir sorular var mı ki
1750536822
ya sözelde düzgün bölüm yok ki zaten boşa zaman harcamış oluyorum gibi geliyor
sınava ea olarak gireceğim ve fen ea puanını etkilemiyor diye biliyorum Feni sallayarak biraz da olsa sayısal puanı almam mümkün mü? Eksi nete düşersem ea puanım etkilenir mi ?
Bu iki klavye arasında kaldım arkadaşlarım ingilizce olduğu için ikisini de almak yerine Türkiyeden bir klavye almam gerektiğini söylüyor. Z11 500 TL , Z94 610 TL sizce ne yapmalıyım
Bu fiyatlara önerebileceğiniz SSD var mı
1705852293
Hız benim için çok önemli değil bilgisayarım iyi ama SSD ile arasında çok büyük bir fark olur mu
1705852352
Bir de bu HDD iyi midir şimdi hızlı olmasa bile yavaş da olmasın yani
Örneğin 6 Aralık'da bitecek bir aboneliğim var. Bu aboneliğin yenilenme periyodunu 6 ay yaparsam yenilenme tarihi 6 Haziran mı olur yoksa bugünden sonra 6 ay mı olur? Toplam 9 ay parası ödemiş oluyorum
Örneğin 6 Aralık'da bitecek bir aboneliğim var. Bu aboneliğin yenilenme periyodunu 6 ay yaparsam yenilenme tarihi 6 Haziran mı olur yoksa bugünden sonra 6 ay mı olur? Toplam 9 ay parası ödemiş oluyorum
Abdullah abinin videosundan görüp onun yorumlarına göre almıştım. Mikrofonunu çok övmüştü videoda da iyi geliyordu. Sesi az falan gelmiyordu ama benden karşı tarafa ses çok az gidiyor. Sesimi her yerden fulledim ama sesim az gidiyor nedeni ne olabilir ?
https://www.mobil-a101.com/sadece-online-ozel/lenovo-laptop-16GB-512GB-SSD.php
Linkdeki hayır yok zaten ama fiyata bakarak da dolandırıcı diye düşündüm. Ama emin olamadim link dolandiricı link mi?
https://shop.asus.com/tr/90nr0hb4-m003x0-2021-asus-tuf-gaming-f15.html
Bu site gerçekten ASUSun kendinsitesi mi?
Bu bilgisayar özelliklerine göre ucuz değil mi?
Sizce alınır mı?